Predčasné voľby začali!

Bloguje.cz pred časom vyzvalo webdizajnérov aby nakopli svoje nástroje a pokúsili sa uspieť v súťaži o najkrajšiu šablónu pre tento denníčkový hosting. Pripravil zároveň nástroj Template Forge (použiteľný aj mimo súťaže) na testovanie šablón (hlavne kvôli značkám).
Teraz už majú majitelia denníčkov na bloguje.sk možnosť označiť najviac tri podľa nich najkrajšie.
Všetky návrhy prijaté do súťaže vzali svoju úlohu vážne a myslím si, že priaznivcov nájdu úplne všetky.
Ja už som hlasoval – mal som štyroch favoritov a jeden musel s mojim veľkým smútkom vypadnúť a tak som ako kritérium vzal „nepodčiarknuté“ odkazy (vec, ktorú si môže majiteľ denníčku ľahko upraviť, no niečo som nájsť musel). Kód som nekontroloval – doporučením v súťaži bolo využitie XHTML šablóny a dizajnovalo sa hlavne v CSS.
Hlasuje sa tak, že sa prihlásite do CMS bloguje.cz a otvoríte si hlasovaciu stránku.
Každému zúčastnenému prajem prvú cenu.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. XThom píše:

    Prezrel som si tie návrhy tak letmo – len tie obrázkové náhľady, no musím konštatovať, že drvivá väčšina z nich je úplne odfláknutá (alebo vytvorená ľuďmi, ktorí zrejme prvýkrát pracovali v nejakom grafickom editore, alebo sa hrali v mspaint-e). Použiteľné sú len niektoré a aj u nich sa väčšinou nájde nejaký prvok, ktorý „kazí“ stránku.

  2. rony píše:

    [1] ty ako profesional by si mal mp3 plejer vo vacku, nie? Spravodaj obdivuje kazdeho jedneho, co sa posnazil viac ako bezny priemer (cize nic).
    A sam pre seba som si vybral 4 navrhy, ktore sa mi pacia a nemam voci nim ziadne namietky.
    Naozaj obdivujem kazdeho, kto pracu dokoncil aj ked to robi len tak miesto vecere alebo tv serialu.

  3. XThom píše:

    [2] Heh, no to asi nie, pretože na grafické veci príliš nie som (viď môj web ;)), i keď sa snažím, aby prvky spolu ladili. Určite sú aj väčší machri v tejto zemi.
    Ale máš pravdu, aspoň čiastočný obdiv si zaslúžia – veď natrepať to do tej šablóny a perfektne odladiť dá zabrať (zvlášť, keď sa jedná o komplikovanejší layout a prihliadnúc na schpnosti dnešných „browserov“).

  4. Marty píše:

    Ten první návrh se mi líbí, vůbec bych se za něj na blogu nestyděl. Na těch ostatních je občas nějaký zajímavý prvek, ale jak už tu někdo říkal, jinak to stojí za starou belu.