Zaujímavý úkaz na Google Maps v Bratislave

Vedľa súradníc 48.14521113457497, 17.1122145652771 objavíte ako sa prejaví lesklá strecha jedného bratislavského bloku domov. Vyzerá to veľmi zaujímavo.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Yanui píše:

    Fiha, v tej nemocnici maju teda paradane cisto, ked sa im este aj strecha leskne! :-)

  2. Petr Ozogán píše:

    Já jsem zase kousek vedle našel kasárna v Šagátově ulici (vedle autobusového nádraží), kde jsem strávil na začátku osmdesátých let dva roky na vojně. Když si tak uvědomím, že už třeba v té době byla vojenská technika na takové výši, že nás mohli imperialisté sledovat z družic, tak mám z toho špatnej pocit. Před rokem jsem se doatal po dlohé době do Bratislavy a je to tam už vše jen oplpcené a mrtvé. Kdoví, co to tam v tom objektu teď je.

  3. rony píše:

    [2] donedavna tam byvali vojaci, co robili v cestnej strazi prezidenta.

  4. Petr Ozogán píše:

    Když jsem tam byl já, tak tam žádný prezident nebyl. Kladli jsme ale věnce na Slavíně, dělali čestnou stráž na pohrebech lampasáků, nebo vojáků kteří zahynuli hrdninnou smrtí při obraně socialistických hranic, aby tam k těm kapitalistům nikdo neutekl. A taky jsme hlídali muniční skladiště pod Kamzíkem na Pekné cestě. Já jsem navíc jako horník topil v kotelně v Posádkovém domu armády na Miletičově ulici. Jo, kde ty časy jsou. Ale občas na to rád vzpomenu. Je zajímavé se teň na Bratislavu podívat takhle z výšky. Přece jen jsem tam strávil dva roky, takže tam něco poznávám.