Prestížka

Prestižky sú tenisky. Dostal som sa do jubilejných Linkov na víkend 100, ktoré mi nekonkurenčne prinášajú najviac návštevníkov spomedzi všetkých zdrojov (pokiaľ nepočítam súhrnne Google) a to porážajú aj niektoré frázy vyhľadávačov, vysoko populárne stránky, na ktorých sa ocitne raz za čas odkaz na príspevok z mojej stránky (neviem ako by dopadli blogsme, keby sa ich bloggeri naučili reagovať v príspevkoch aj prirodzeným zalinkovaním).
Druhý link bol v CSS galérií a vcelku ma potešilo zaradenie do nej. Predsa len som potreboval aj menej závislé ohodnotenie. Aj preto, že som v tejto galérií bol prvý výskyt z SK či CZ (pravdepodobne aj z celého regiónu).
Pekný večer všetkým, ja osobne sa necítim nijako skvelo a prakticky odvčera až doteraz som strávil v posteli spánkom.

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. Piki píše:

    Blogsme by nedopadli nijako, lebo tamojší čitatelia neklikajú na linky v článkoch. Celkovo mám pocit, že BEžný-SvOkor-Návštevník (čiže BESON ;-) na linky v článkoch kliká málo. Výnimkou sú len rozcestníkové články.

  2. Ruziklan píše:

    Ad [1]: Dovolim si nesuhlasit. Kedze patrim k mensine prelinkovavacov na blog.sme.sk, mam s klikanim citatelov na linky nejake skusenosti. Ked zalinkujem nejaky svoj starsi clanok, automaticky mu to dvihne dennu citanost. Najefektivnejsie je pouzitie Suvisiacich clankov, ktore vytvori link na konci clanku po jeho obsahu, ale aj prirodzene linkovanie v ramci clanku vytvara nejaky traffic. Priklad: (dnesna doterajsia) citanost vcerajsieho clanku 156, kliky na suvisiaci clanok 8, kliky na vnutorne zalinkovany 5. Sice zlomok, ale bezne to ide do desiatok klikov.

  3. rony píše:

    [1][2] v kazdom pripade je faktom, ze aj ked jednotlive clanky navstevuju pravdepodobne tisicky, tak spolahlivo ich „trhne“ blog.converter.cz v navstevnosti z neho na mna.
    a povazujem to za prestiznejsie linkovanie :-)
    je to nieco ako rozdiel medzi dunajom a cistym pramenom :-)

  4. Ruziklan píše:

    U mna jednotlive clanky navstevuju stovky. Nepisem najlepsie, nepisem dojaky. Ale na druhu stranu ludia bez vyberu alebo dokonca bez titulky maju citanost v desiatkach.
    Prestiznost CONblogu pri Tvojom zamerani je samozrejma. Aj pre mna ako sachoveho skladatela je prestizne zverejnenie mojej ulohy v Selected problems v anglickom The Problemiste. No a ked mi tam drbli dve naraz, tak som bol v siedmom nebi.
    S holymi faktami – cislom prichodzich – sa neda sporit.
    Vyskusam v najblizsom case (ked nezabudnem) napisat clanok prirodzene Ta linkujuci… uvidis efekt.

  5. rony píše:

    [4] to uz si pamatam, zvycajne sa prichodzi v takom pripade pohybuju tak v pocte 9, 20 kusov.
    naozaj malo :-)
    Preto to prirovnanie k Dunaju – ak by sa nahodou ocitol odkaz na mna na titulke sme.sk, tak z tej masy cosi vyznamne kvapne aj pre mna.
    Da sa to vysvetlit naozaj vselijako a proste je to dany fakt. Napr. aj tym, ze ja na titulke SME drvivu vacsinu odkazov vobec nepotrebujem a znacna cast z tych odkazov vedie neustale na „tu istu“ cielovu stranku.

  6. emmacore píše:

    [3] Pozor, Dunaj je najcistejsia vacsia slovenska rieka ;-) Tak pisali v Bratislavskych novinach.

  7. rony píše:

    [6] nenarazal som priamo na cistotu ale v istom zmysle aj na velkost. ta cistota je relativny pojem – chapem, ze niekomu pripada cisty prave v relativnom pohlade :-)))

  8. Jiří Bureš píše:

    Dík, rony, za zpětnou vazbu k Linkům.
    PS Zase jsem omylem klikl na odkaz „Týmto sa pošle komentár?“ :-)

  9. spejcy píše:

    gratulujeme :)