Treba zdaniť mobily a Internet

Stále dokola sa pýtam: prečo sa koncesie nezahrnú do toho balíka, ktorý z výplat odchádza štátu? Prečo je to EXTRA vyčlenené. Nevidím žiadny dôvod, aby koncesia bola tak ako ďalšie položky rovno zaradená v daniach, odvodoch čomkoľvek. Proste vyhlásim – ano chcem to strhavať ja. Veď všetci máme rôzne možné zvýhodnenia alebo dodatočné položky.
Alebo proste PREČO to posrané UPC neodvádza HROMADNE koncesiu už v rámci svojho nenažraného poplatku. Prečo nenažraného? Ak dokáže novým klientom dávať POLOVIČNÚ cenu, tak potom je tá cena čo platím ja, premrštená.
Viac na gendzo: Treba zdaňovať :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. 21 píše:

    :)) cena za káblovku je premrštená až vtedy, keď ju zákazník odmieta platiť, resp. dá prednosť kvalitnejšiemu spôsobu trávenia voľného času.

  2. spejcy píše:

    to su mozu dovolit len milionari a miliardari :)

  3. dusoft píše:

    Ja napr. TV nepozeram, radio velmi zriedkakedy (to skor Pandoru), obcas rakuske FM4 (pritom im nic neplatim).
    .
    Ake pravo ma (udajne) verejnopravna institucia odomna ziadat akusi koncesiu? Leigitima je veskera zadna, ako vravia bratia Cesi. STV a Rozhlas to vedia, napriek tomu sa spravaju ako nenazrane prasce. A posranci ich v tom podporuju.

  4. Bolek píše:

    2 21: takze napriklad u mna je aj podla tvojej definicie premrstena

  5. zverz píše:

    Ak je UPC nenazrane, treba sa skonvertovat na noveho klienta… Ti zmrdi vyuzivaju pohodlnost klientov-ked sa neozves, znamena to, ze suhlasis s nenazranym poplatkom.