UPC zareagovalo na Triple Play od Orange a T-comu

Tak toto je nečakaná správa! Do UPC sa už zrejme dostali správy, že ich monopol na dodávanie televízie do domácností je minulosťou a hneď tento rok mu povstali veľmi silní súperi v podobe solídnych a veľkých spoločností.

Ak sa zákazník, ktorý platí 479 korún mesačne za rozšírený súbor 47 programov, zaviaže, že zostane klientom UPC ďalší rok, mal by platiť menej ako 300 korún. Ak podpíše na dva roky, mesačná cena klesne pod 240 korún.

UPC logoOkrem Orange a T-comu k rozhodnutiu UPC konečne precitnúť do reality prispela aj Digi TV.
UPC doteraz každé zdražovanie ospravedlňoval platením poplatkov televíziam. Tu musím podotknúť, že prax je trošku iná: pokiaľ chcem mať solídny rozsah TV kanálov, musím zobrať prebujnelý rozšírený súbor s desiatkami úplne nezaujímavých kanálov iba preto, aby som mohol vidieť české televízie a dokumentárne kanály. A tie sa už roky nemenili.
Preto by som veľmi rád videl prieskum, ktoré televízie ponúkané na Slovensku naozaj CHCETE mať. Ja by som označil: slovenské TV, české TV, dokumentárne (tie dabované), nejaká solídna hudobná (VH1).
via Pravda: Ceny za televíziu sa prudko znížia
Update: UPC po vydaní správy v Pravde a SME v podstate vrátila svet do starých koľají. Takže ak platíte UPC polročne alebo ročne za TV – žiadne zvýhodnenie sa nekoná! UPC iba pripravuje drahší balík triple play za cca 1400 korún, čo je nekonkurenčná cena (rozumej: žiadny zázrak).

Môže sa Vám ešte páčiť...