Fujitsu FMV-U8240 novinka medzi UMPC

Fujitsu je známy svojim malým laptopom s veľmi príjemnou cenou (myslím 12″ displej) a tentoraz pripravil niečo vhodnejšie pre označenie UMPC. Ide o konštrukciu podobnú starším (nie moc úspešným) tabletom. Počítač sa podobne ako notebook otvára a display sa otáča a tak je ho možné pretočiť ako na tabletPC. Distribúcia začne v Japonsku už v júni a vraj pred koncom roka aj USA a Európa. viac na UMPCportal
Kritizuje sa najmä absencia Bluetooth (pravdu povediac zišlo by sa to). Mašinka má iba 5,6″ obrazovku, čo je menšie ako bežnejší rozmer 7″.
Už nám aj prichádzajú informácie o cenách nového modelu Samsung Q1-Ultra (fakt DEBIL, čo sa rozhodol pre takéto označenie pre úplne prepracovaný model!). Nie sú zlé, no mňa by nakopli tak o 20% nižšie.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. Andy píše:

    cena – mozno, ale cena nie je u zariadenia to najdolezitejsie. osobne dam aj 100 tisic za produkt, ktory bude radost pouzivat(zatial som nasiel takych velmi malo a to som uz vystriedal niekolko sto kusov roznej elektroniky, ked neratam samotne komponenty do pc)