Pätnásť jednou vetou


Bailando je len mutácia známeho hoaxu o spálenom dievčatku, ktorému ktosi daruje tri koruny za každú preposlanú kópiu a tiež „pomáhate“ tým, že nepomôžete dievčatku ale s pocitom akoby ste mu dali milióny.
Niektorí odborníci popularizujú Vistu tým, že má rozhranie Aero, pretože ani nič užitočnejšie ani neprinesie.
Hollywood nosí gate pod pás, ktoré budú v Bratislave hitom budúcej sezóny a o dva roky ich budú nosiť aj tí, ktorým sa nepáčia čo však nastane ak to zmutuje do pánskej môdy?
Už druhé GPS lacnejšie ako automobil Škoda 120 a tentoraz nie z Lidl.
Na Mladej Garde je veľký plagát s komunistickým profesionálnym revolucionárom, čo ani za socialistických čias veru nebývalo ale komerčný prístup dávno mŕtvym odporcom kapitalistickej komercie to hravo zvláda v úsilí premaľovať úmysel zarobiť na frikulínsku značku.
Černobyľ zľudovel ako slovo označujúce jadrovú katastrofu a tak nahradil Hirošimu z predošlých prirovnaní dokresľujúcich rozsah rečníkom popisovanej katastrofy.
V najzbytočnejšej štatistike týždňa sa zoradili značky a firmy v obvyklom trhovom poradí.
Stránky Spravodaja otestujeme na POSH okamžite po výjdení validátora a výsledok zverejníme iba ak budú mať peknú ikonku.
Vyriešil som DIVmi zapeklité rozloženie návrhu jedného webu a som z toho vlastne šťastný a tie prázdne barličky dokázali vykúzliť to, čo vlastne nikto neocení a preto to ešte neukážem.
Prekvapením bolo AdSense na SME.sk a teraz už viem, že aj toto bol jedným z impulzov aby ETARGET oholil pýchu systému pre úspešných a znížil sa medzi amatérskych vlastníkov webu, ktorí ho však v skutočnosti vlastnia celý aj s chlpami veľkých portálov.
Neuveriteľne ma celú jednu minútu šokoval Joost a preto som ho ihneď zatvoril pretože po polnoci mi tu nesmie nič tak hlasno hučať aj keď mal som očakávať od internetovej televízie nevtieravosť?
Miesto stretnutia klubu alergikov pre tento rok z lietadla a u mňa stačilo sa popri tom prehnať autom s frajersky otvoreným oknom a vypnutou klimatizáciou.
Elita má Styll.
Internet je zosilovač blbosti.
Travian has you!

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. dusoft píše:

    s etargetom iba jednu anekdoticku skusenost: budete vy alebo vas klient rad, ak sa objavi pri clanku o sulozeni s mrtvym jelenom alebo vrazde psychopata?
    ze nie? no, tak to skuste povedat etargetu, pretoze ich system momentalne neposkytuje moznost zobrazeniu inzeratu pri takomto clanu zabranit (alias etarget nepozna vylucujuce slova pre obsah!).

  2. emmacore píše:

    Akurat vcera som si pozeral nejake stare veci a nasiel som clanok o tsunami v Azii, kde pisali, kolko ludi prislo o strechu nad hlavou. Dolu na prvom mieste reklama Tondachu „Strecha na cely zivot“ :-) Hmm, mozno, keby mali v Azii na strechach palenu skridlu…

  3. mato píše:

    som rad, ze pises o vylucujucich slovach…ak ma pamat neklame, tak etarget ma stop slova. ak sa take slovo v clanku objavi, tak sa ziadny textovy odkaz nezobrazi.

  4. Piki píše:

    eTarget – Tak som sa registroval, tak som si vyrobil plochu, tak som zistil, že je tam záložka stop slová . Možno to tam dnes tesne pred obedom ešte nebolo ;-)
    Stop slová, ktoré keď budú v texte, tak sa reklamy nebudú zobrazovať. Pre mňa trochu hlúpy výber, pretože pitva patrí medzi medicínske slová. O tom, že som práve týmto komentárom potencionálne (keby tu mal e a nie g) odblokoval ronyho od financovania jeho dovolenky ani nehovoriac.

  5. dusoft píše:

    stop slova nefunguju pre obsa, len pre vyhladavanie. cize, plati to, co pisem v #1.

  6. Piki píše:

    Citujem: „Ak sa jedno z týchto slov (alebo jeden z jeho tvarov) objaví v článku, tak pri článku nebudú zobrazované žiadne kontextové odkazy.“
    ??? .

  7. dusoft píše:

    plati, co pisem, mali sme ten problem a support odpisal, ze je to neriesitelne pri ich sucasnom systeme.

  8. dusoft píše:

    ps: bud to opravili tyzden dozadu alebo pisu voloviny.