Vďačné obete: phishing na hráčov Travianu

Phishing počíta s ľudskou chamtivosťou kombinovanou s hlúposťou. Pretože hráčom Travianu pomáhajú v hre zlatky, tak sa ich snaží každý získať. Najčastejšie nákupom za reálne peniaze.
Ponúknite mu zlatky zadarmo a zblbne. Stačí trocha času a phishingová stránka je na svete http://www.travianplus.tym.sk/
Vypýta si od vás prihlásenie. Údaje zbiera autor. Potom sa prihlási debilovi do jeho účtu a čo urobí? Odosiela suroviny preč a vojsko smeruje na ľubovoľné ciele.
Prečo to autor robí? Najskôr hrá tú istú hru a týmto si vyraďuje väčších konkurentov.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. dusoft píše:

    haha, dobra blbovina.

  2. Kozo píše:

    Uz som nestihol. Skoda, mohol som si zarobit nejake zlatky zadarmo. Teraz ic.cz hlasi, ze straka porusila podmienky a zablokovali ich. Asi sa im nepacilo, ze niekto je sikovny a uspesny a zavidia. ;-{)

  3. alian píše:

    tak im treba :P

  4. Piki píše:

    Čo sa za mladi naučíš, na starosť akoby si našiel. Váš T-Com (viac u mňa).

  5. miro píše:

    Lol to je naozaj chytré riešenie.

  6. random píše:

    Podla mna je hranie Travianu totalna hlupost. Clovek to zacne hrat zo zvedavosti a potom tomu prepadne tak, ze musi pri tom sediet hodiny denne cele tydne a mesiace. To uz nie je hranie ale zavislost. A vysledok? nic! absolutne nic to cloveku neda. Keby moj chudak brat venoval tolko casu napr. programovaniu, tak je teraz z neho profik. Clovek by povedal ze inteligentny 4tak na VS sa z toho celodenneho hrania zobudi. A ze je to o premyslani a strategii??? Bullshit! cloveka to iba zblbne.
    Odporucam to ani nezacat hrat.. a hlavne nie vtedy ak ma niekto vela volneho casu.