Značková mládež

Zobudil ma sen plný dojmov zo včerajšieho filmu Piráti z Karibiku, kde hral *Johny Depp* a snažím sa nezakopnúť o mikinu *Old Navy*, ktorá pristála pred dverami kúpeľne pár minút po príchode domov. Rýchlo si ešte pozriem čo je nové na *Facebook.com*, natlačím do môjho prehrávača *iPod* nový album skupiny *Linkin Park* a padám z domu.
Cestou si kupujem *Cosmopolitan* s *NY Yankees* na obálke. Cez prestávku v *Taco Bell* hasí smäd *Coca Cola*. Cestou v metre sledujem, kedy naskočí na smartphone logo operátora *Verizon* a ja si môžem stiahnuť elektronickú knihu *Harry Potter.*
Doma zapínam televízor a kým začne *Grey’s Anatomy* vyberám z chladničky *Snickers*.
Text vytvorený ako slovná hra s použitím značiek uvedených v článku: Študenti milujú značky

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. emmacore píše:

    Cosmopolitan je casopis urovne Bravo Girl. Jediny rozdiel je, ze v Cosmopolitane je ovela viac sexu. Je plny clankov typu: „Mám v hlavě dva muže a nevím, kterého si vybrat“, „Dobrý sex má mít šťávu!“, „Jaké to je dělat prostitutku“, „Incest! Spala jsem se strýcem!“ a pod. Najhorsie je, ze tie mlade baby tym kravinam veria. Na druhej strane, cynicki muzi to vedia zneuzit proti nim. Sorry za off-topic, ale nedalo mi :-)
    P. S. Nadpisy clankov som cerpal z portalu, kam cesky vydavatel vesia vsetky clanky.