MX Revolution po druhé – zadrhávanie kolieska

Iste viete, že som si pred časom kúpil myšaciu špičku od Logitech.
Pred mesiacom som ju odniesol na reklamáciu. Hlavný bod programu tejto myši je zotrvačníkové koliesko a práve to sa začalo zadrhávať. Točiť točilo ale nezotrvávalo :-) kládlo odpor.
Dnes som si bol po ďalší kus (uznaná reklamácia výmenou).
Snáď takáto informácia doplní predstavu všetkým záujemcom. Celkom určite o pol roka napíšem ako sa drží tento kus.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. miro píše:

    Ja mam VX Revolution a prednedavnom som spozoroval rovnaky problem. Zotrvacnost kolecka velmi nevyuzivam, mam to prepnute na klasicke skakanie, tak neviem ci s tym ist na reklamaciu. Mys je inak super, ale zeby to bol rovnaky problem u logitechov?

  2. rony píše:

    [1] to si ju potom ani nemusel kupovat ak nepouzivas ten „rozbeh“ :-)
    je to snad jedina vec, co je na tom fajn :)
    u mna sa to zacalo citelne pod prstom brzdit, tak nepravidelne ako keby sa „motor zadrel“ :)

  3. Mac píše:

    Silne som uvažoval o kúpe nejakej MX, už som bol aj rozhodnutý a dobre že som si to rozmyslel. Sprosté ovládače a aj tak sú to obyčajné myše čo nevydržia viac ako 3/4 roka. Ešte som asi nemal jednu myš viac ako rok…

  4. rony píše:

    dlhodobe skusenosti su tie najlepsie.
    neodpisujem to, uvidime o pol roka :-)

  5. emmacore píše:

    [3] Mam a aj pouzivam Logitech MX500. Myslim, ze som ju kupil v roku 2002. Kamarat mi ju priniesol z Invexu, pretoze na Slovensku ju este nepredavali. Dodnes funguje bez akychkolvek problemov. A to som ju vlacil na LAN parties, ked som este hraval Counter-Strike. A trochu mi ju ohryzol pes. Akurat minuly vikend som ju umyval, lebo bola zaprasena, aj par kvapiek vody dovnutra natieklo a nic. Stale ide. Mysi od Microsoftu tolko nevydrzali – jedine uplne stara gulickova s kolieskom bola nezmar. S Logitechom mam skusenost, ze ich mysi (teda aspon tie gejmerske) su robustne a kvalitne.

  6. emmacore píše:

    Joj, jednu vec by som jej vytkol: Jeden teflon sa trochu odlepuje.

  7. rony píše:

    [5] mam taku staru asi 8-9 rocnu – gulickovu. vyfasoval som ju v robote k prvemu kompu. je sice HP ale v skutocnosti logitech.
    lenze RAPIDNE to ide s logitechom asi dole, lebo napriek cene cim dalej viac su detaily odflaknute.
    trebars blbe popisky na klavesnici. staci par mesiacov a uz su zosuchane. ja chcem nezosuchatelne ako byvali volakedy. ja to chcem. ze masy chcu klavesnicu za 110,- ma nezaujima.

  8. emmacore píše:

    Vcera som frajerke kupil Pro 2400 Cordless Desktop. Bol som prekvapeny, ako nekvalitne vyzerali popisky na klavesnici. Som zvedavy, ako dlho vydrzia. K staremu pocitacu mam zvlnenu Chicony z roku 1997. Stale je dobra.