Šialené stránky pre iPhone

iPhone je skvelý webový prehliadač. Celé zariadenie má vysoký potenciál. Jednou z vlastností mobilného Safari je vytáčanie telefónnych čísiel priamo z webu.
Čo si však mám myslieť o stránke Touch 911
Na jednu stranu je to asi vážne mienený „projekt“ uľahčujúci bleskové vytočenie čísla 911. Na druhú stranu však iPhone poznám a predstavte si, že chcete pomocou tohto webu vytočiť 911.
To znamená dostupný internet, čo v U.S.A. nebude ten hlavný problém. Znamená to však, že je nutné nejako spustiť Safari, nejako načítať túto stránku. Nech premýšľam o všemožných vylepšeniach iPhone, ktorými by som to mohol najlepšie docieliť, vždy mi vychádza jednoduchšie mať ikonu Call 911 na ploche telefónu.
Isteže… vytáča to okamžite.
Niektoré blbiny sú proste skutočne blbiny.
A to ma napadlo, že v popise to propagujú aj pre iPod Touch, ktorý GSM časť proste nemá, čo môže potom preboha „vytáčať“?

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. OttY píše:

    Ber to tak, že niekomu učarovala možnosť vytočiť číslo z prehliadača tak zbastlil túto stránku. Vytočenia čísla umožňuje aj Opera Mini a určite aj Opera Mobile. Dnes keď prídem domov zavesím na Inet stránku pre vytáčenie 155, 150, 158, 159, 112 a 0850111313