Windows Mobile zatlačiť do biznis sféry

Bavím sa, Samsung predstavil rozhranie pre svoje mobily a ani sa nesnažil okopírovať nepodstatné blbosti (sivá farba, linky medzi položkami…) ale video je podnetné.


Ukazuje, že pre MOBILY a „masové“ mobilné zariadenia je už naozaj out „palička“.
Windows Mobile sa môže po rokoch snahy zjednotiť sa do dvojjedinej roly znovu rozhodnúť, či začne stíhať „domáci entrtájment“ a zároveň „biznis ménežérs“ nejakým mixom.
Skôr si myslím, že by sa WM skutočne malo venovať tomu, že sa nebude hrabať tam aj tam :-) najmä ak nekritický fanúšik nemá toľko fantázie, aby si vedel predstaviť modernejšie rozhranie ako to, ktoré si WM ťahajú ešte z PalmOS :-)
WM môže skúsiť prekvapiť ale skôr si myslím, že údel objavovania ponecháva ako vždy na niekom inom a potom sa iba „primkne“.
Veď podobne ako SAMSUNG :-) sa primkol a ako vidím vo videu, odrazu je „homescreen“ posúvateľná prstami. Proste fantázia pracuje naplno najmä ak už konečne niekto dá prdel na trh a keď to výjde, je tu odrazu kopec vyznávačov a objaviteľov. Ku nim sa o rok dva pridajú fanatickí obdivovatelia, ktorí budú opäť nudiť svojimi plamennými rečami o kvalitách „toho nového“, čo bolo nové DNES.

SAMSUNGU fandím, snáď zamestnajú vlastných grafikov, ktorí nebudú moc čumieť do ifónu a vymyslia aj niečo pekné „neopajcované“ :-)
No a WM sa konečne môže rozhodnúť, či bude biznis nástrojom a prestane nahrádzať tínežerom skutočné hračky :-)
Ja si idem pohľadať nejakú hru do ifónu, konečne nejakú prvú, ktorá sa v ňom ocitne.

Môže sa Vám ešte páčiť...