Hromadne premenovanie titulkov u seriálov

Klasický problém – v zložke je kopec súborov s jednotlivými dielmi a titulkami k nim. Pomenovanie titulkov nesedí s názvami dielov. Siahnete po bežnom súborovom manažéri a strávite niekoľko otravných minút premenovávaním.
Kawaii Subtitle Renamer je veľmi jednoduchý program, ktorý v tom trochu napomôže. Otvoríte si zložku. Vľavo je zoznam videosúborov, vpravo titulky. Zoradíte súbory vľavo aj vpravo a kliknete. Titulky sa premenujú podľa videa (alebo opačne).
Program síce nekonsoliduje názvy videosúborov aby mali jednotný formát ale minimálne zosynchronizovanie pomenovania titulkov je veľká pomoc.
Program netreba inštalovať – stiahnuť, rozbaliť, niekam nakopírovať, vytvoriť si zástupcu trebárs na plochu a spustiť.
Stiahnite si Kawaii Subtitle Renamer.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. tiso píše:

    Šikovné, ja som to riešil PHP skriptom, zároveň s jednotným štýlom pomenovania súborov (napríklad podľa stiahnutého zoznamu epizód. Ale zatiaľ to nie je user-friendly, hlavná nevýhoda je že nie každý má na PC PHP. Podobne som premenovával názvy mp3, i keď aj na to určite existujú lepšie nástroje.

  2. rony píše:

    ja by som potreboval nieco, co funguje na jeden ukon – trebars ako neinteraktivna utilita, ktoru staci spustit a ona si uz vsetko poriesi.
    toto je tak na polceste

  3. Kozo píše:

    kolega to vyriesil jednoducho .. napisal si script, co sa pripoji niekde na IMDB, odtial stiahol nazvy serii a ine veci a nasledne automaticky premenoval subory .. fungovalo to a aj nazvy potom boli jednoznacne