Popbox a Popcorn Hour A-200

Tak tu máme nové modely multimediálnych prehrávačov. Pred časom sa začal predávať C-200 s luxusnejšou výbavou ako doterajšie modely.
Pred pár dňami som sa dozvedel o krabičke POPBOX, ktorá však nebude predávaná v Európe. Škoda, je to v podstate to isté ako C-200 ale osekané o možnosti pripojiť disky. Ideálne do domácej siete s existujúcim dátovým skladom. Vyzerá veľmi dobre.
Obratom bol oznámený priamy nasledovník mojej A-110 s označením A-200 pravdepodobne veľmi blízky schopnosťami paralelne predávanej C-200 ale bez možnosti vložiť optickú mechaniku a hlavne diaľkové ovládanie je pomocou tradičnejšieho IR (C-200 má RF).
Na stránke popcornhour.com nájdete stručné porovnanie prehrávačov.
Môj pohľad: ako vlastník A-110 nemám veľký záujem o A-200 pretože pridané veci buď nevyužijem alebo nestoja za to. C-200 je zasa pre mňa aj technicky predimenzovaná – dlhodobo nemám v pláne žiadny Blue-ray a RF diaľkové ovládanie by mi skomplikovalo život s Harmony One. A-200 má vnútri ventilátor a neviem sa rozhodnúť či je plastová krabička lepšia ako u kovovej A-110.
Ako nový záujemca by som šiel do A-200 pretože fyzickú mechaniku Blue-ray nepotrebujem. Zároveň všetky schopnosti majú rovnaké. Predpokladám za nižšiu cenu.
Na fóre acomp.cz nájdete podrobnejšie obrázky A-200.
* univerzálne diaľkové ovládanie Logitech Harmony One – neexistuje, aby ste si ho nedokúpili,
* Kukurica na pozeranie – moja prvá správa o Popcorn Hour,
* Popcorn Hour a Logitech Harmony One – podrobnejší popis oboch zariadení.
Príjemný deň prajem.

Môže sa Vám ešte páčiť...