Vtipná provokácia na tému jablkový tablet

Jednému blogu sa podarila výborná provokácia: zverejnili ponuku, že za reálne fotky, video, fotku Jobs s tabletom alebo dokonca zápožičku tabletu zaplatia. Okamžite sa ozval právny zástupca Apple a blog to komentoval, že ide v podstate o potvrdenie fám a zaslal právnickej firme odmenu. viac infomácii.
Niečo podobné sa stalo jednému vývojárovi aplikácii pre iPhone. Naprogramoval jednoduché počítadlo do termínu predpokadaného predstavenia tabletu. Obratom sa mu ozval človek z Apple s výzvou, aby ho vývojár kontaktoval. Pri telefonickom rozhovore mu odmietnutie aplikácie odôvodnil tým, že to nekorešponduje so zámermi Apple. zdroj forum.iphone.cz
Najneskôr na budúcu stredu však už budeme vedieť či sa vôbec niečo udeje. Je to však iba týždeň predtým a zatiaľ neviem o žiadnom hodnovernom potvrdení existencie tabletu. Ak sa ešte dnes nevie presne kam na línii „hlúpy mobil, java mobil, smartphone, …. sálový počítač“ zaradiť, tak sa môžem nechtiac zahrať na skeptika a radšej nebyť prekvapený tým, že z toho vôbec nič nebude.
Na druhú stranu najdôveryhodnejšie fámy tvrdia, že to bude poriadne nabúchaný iphone základ v tabletovom prevedení – väčšia obrazovka, ďaleko lepší procesor atď.
No verte mne alebo komukoľvek aj tak k ničomu nedôjdeme.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Drndo píše:

    Tu je 20 vlastnosti, ktore bude mat nove zariadenie od apple.
    http://www.mao.sk/2010/01/26/apple/
    :)