Tretí darček k desiatemu výročiu: knižka od iAdverti (5)

Som tu znovu s darčekmi. Môj prvý darček bol osobný, zaplatil som výhercovi hru Real Racing 2 HD pretože ako prvý správne uviedol dôvod rozdávania darčekov. Spravodaj oslavuje 10 rokov existencie. Potom som využil príležitosť vydania knihy Gorila a jej elektronickú verziu dostal vylosovaný záujemca spomedzi tých, ktorí excelovali vo vedomostných otázkach. Dnes otváram ďalšiu akciu pre šikovných, ktorí dostanú elektronickú knižku.

K tomuto darčeku sa budete musieť dopracovať a vyvinúť viacej aktivity pričom vám pomôže schopnosť orientácie v BookStore. Musíte mať prehľad vo vydaných knižkách iAdverti. Základom totiž je zistiť, ktorú knihu vám chcem darovať. Uhádnete jej názov a máte ju.

Prvá pomôcka: knižky iAdverti nájdete v iTunes, keď kliknete na App Store, potom na Books. Môžete použiť vyhľadávanie a skúsit nájsť iAdverti.

Druhá pomôcka: knižka hovorí o histórií severoamerického kontinentu.

Tretia pomôcka: Nie je to posledný Mohykán ale k hrdinom knižiek Karla Maya majú blízko.

Štvrtá pomôcka: Všetci, čo hádali do 7.30 dňa 7.8.2012 neuhádli a môžu hádať znova. Pridávam pomôcku, sú to pôvodní obyvatelia, nie kovboji.

Piata pomôcka: knižka má 85 strán (a vy viete, kde to rýchlo zistíte z predošlých pomôcok)

Pravidlá: vyhráva prvý, kto uvedie presný názov knižky. Môže si to poistiť menom autora knižky, priamym odkazom (do iTunes či na stránku, kde je jednoznačne len táto knižka). Postupne budem pridávať pomôcky k nájdeniu správneho názvu knižky. Musíte uviesť mailovú adresu, kam vám pošlem knižku.

Svoje tipy zadávate v nasledujúcom formulári

Edit 7.8. o 22.40

Výherca sa našiel!

Konečne niekto uhádol, že mám na mysli knižku Najväčšie bitky Divokého Západu a preto som mu už odoslal kód na jej bezplatné stiahnutie.

Kedy sa to skončí? Keď uhádnete knižku :-)

Musíte mať trpezlivosť nemám toľko času, aby som okamžite po každom hlase reagoval a kontroloval výsledky. Zároveň upozorňujem, že výhra nie je nárokovateľná, prosím rešpektujte moje výhradné práva.

Edit: správny tip mal znieť…

Môže sa Vám ešte páčiť...