Logitech MX Master obojživelník bez recenzie

Svojho času som bol fanúšikom myšiek a klávesníc Logitech. To vyprchalo prechodom na Mac aj keď nejaký ten čas som k Mac Mini ešte živil sadu s ich vtedajšou vlajkovou loďou myšiek a relatívne super klávesnicu zo sady 710.

logitech-mx-master

Časom som však prišiel na to ako divné je mať k myške jeden univerzálny dongle a ku klávesnici druhý.

logitech-mouseTo spôsobil fakt, že som ku mojej myške potreboval aj klávesnicu a akosi navzájom nepasovali tie blbiny do USB.

Po čase som ich už vymenil za Apple klávesnicu a Magic Mouse. Odvtedy som už nemal moc príležitostí overiť si meno Logitechu medzi klávesnicami a myškami. Asi aj preto, že na tej poslednej som „zošúchal“ písmenká a už som si nechcel overiť práve tento fakt. No a prišlo mi divné musieť v počítači obsadzovať jeden či dva USB porty.

Potom dlhý čas proste Logitech nemal to, čo chcem: bluetooth myšku pre Mac. Síce som vo výpredaji k MBA kúpil jednu ale tá nie je primárna a mám ju vždy v taške, ak by bolo treba počítač prenášať a nejakou blbou náhodou by mi nevyhovel touchpad na MBA :-)

Lenže Logitech prišiel s myškou Logitech MX Master a to rovno trvá na tom, že bude mať Unified dongle ale má aj Bluetooth. Navyše má prepínač na rýchle prepnutie na iné zariadenie.

Teoreticky je teda vhodná pre situácie, keď máte na stole viac strojov alebo doma by ste chceli myškou aj ovládať multimediálne zariadenie pripojené k telke. Prípadne aby sa vám neustále myška nepripájala k laptopu, ktorý máte v taške alebo vedľa seba.

Viac však napísať neviem, myšku si určite nekúpim.

Môže sa Vám ešte páčiť...