SPAM: TA3 ma spot o HOAXe, čo tak zrazu?

Keby som nevedel o tom, ako sa všetci redaktori TA3 hromadne a v neskutočných množstvách nebavia rozposielaním lietadlových vtipov, ani by som sa nečudoval. Teraz som spozornel – použili výraz HOAX, dokonca sa snažili o správne vyslovenie, trošku popísali o čo ide. Lenže….. problém je, že vlastne len informovali o to, že ide o jednu slovenskú špecialitu, HOAX týkajúci sa ministerstva vnútra. Tipoval by som, že iniciácia išla z ministerstva, keďže ani im nešlo o to, že HOAX JE ZLÝ ale hlavne o to, že ich niekto napadol a kvalifikovali to ako šírenie poplašnej správy.


Takže vážení páni a dámy – HOAXY majú ornú pôdu vo vašich neskutočných zvyklostiach a neskonalej bohorovnosti, kedy si sadnete k počítaču a za deň odošlete a forwardnete 50 tých zlatučkých, milučkých a zábavných mailíkov a to vrátane 200 riadkových zoznamov mailových adries po predošlých ničnerobkoch.
Že sa vám periodicky páčia subjecty typu „Anielikovia“, „Prasačinky“, „Pozri a pošli ďalej“, …
že vám ani na chvíľu nezapne mozog a už forwardujete ako diví.
Že máte v pošte bordel ako na Luníku. Že sa vám síce ťaží vymazať mail po prečítaní ale čas na forwardovanie si nájdete.
Že mi bohorovne tvrdíte, že nemáte čas ASPOŇ odmazať ten bordel v tele mailu a adresy písať zo slušnosti do kolónky skrytá. Že to nie je dôvod? :-)
Ach jaj….
Keby som len nevedel ako masovo z domény TA3 chodia multimediálne vtípky a somarinky. Keby som to nevedel :-) – ale viem, pretože nikto z nich nemaže tie sprosté adresy z tela mailu…
Ale aby nebola TA3 výnimka – besne aktívne sú snáď všetky médiá, tuším okrem STV.
Jedno novinové vydavateľstvo sa mi dokonca nerozpakuje mne ako úplne cudziemu poslať politicky motivovanú správu – v prvom momente dokonca jej autor poprel jej zaslanie :-)
Potom si to vraj overil u IT a že sa nemám hnevať za tu zasranú skoro megovú PPT ale on iba klepol na odpovedať všetkým. Ach…….. kde majú rozum. (tí čo berú takýchto ľudí, čo nepremýšľajú).
Dosť. Idem relaxovať.

Môže sa Vám ešte páčiť...