Sme v Nemecku, Nintendo, F1 v Maďarsku

Od konca a hned FAIL: STV má na hlavu postavené rozhodovanie pri priamych prenosoch. Miesto toho, aby po bedniach pokračovali výnimočne dôležitou tlačovkou, tak to sekli a vysielali viackrát opakovanú uhorkovú reláciu. STV FAIL! Fakt fail.
Nintendo je v strate: Nejde mi redakčný systém pre Spravodaj, tak narýchlo na Facebooku.
Nintendo zaznamenalo stratu. Konzola Wii sa síce predávala viac ale k nej musíme pripočítať aj predaje hier a tie sú nižšie. Podobne ručné konzoly.
Ja by som aj vedel pomenovať problémy:
* Wii má stále výstup len pre SD televízory, čo je pri razantnom nástupe LCD TV s HD režimami veľké mínus. Vyrobte konzolu s HDMI a v HD režime aspoň upscalovanú aby nebol obraz rozmazaný,
* AppStore pre iPhone a iPody s tisíckami hier je notorický zabijak.
Netreba ani príliš ďalej špekulovať, ceny hier tam či tam a podobne, stačia tieto dva aspekty.

Spravodaj sa presťahoval do Nemecka. S tým súviseli rôzne interné problémy, ktoré ste mohli zachytiť ale väčšina asi nie. V prvom rade som krátky čas nemal dostupný CMS aj keď spravodaj samotný bežal. Čachre s DNS niektoré cudzie DNS servre ignorovali a tak napr. na fibernete som spravodaj nevidel skoro celý deň. Takmer všetko je práve teraz vychytané a môžete sa tešiť, že slovenský spravodaj je momentálne v devízovej oblasti.

Môže sa Vám ešte páčiť...