Darujem Vašim deťom kresliacu aplikáciu BeCreative od iAdverti

Premýšľal som, že urobím niekomu tento rok radosť ale nebudem bezhlavo rozdávať alebo poriadať zložité súťaže. Príležitosť však prišla a mám tu pre Vás možnosť získať aplikácie BeCreative od iAdverti pre deti formou promokódu do App Store. Kto ich dostane?

Spravodaj Vám venuje aplikáciu BeCreative od iAdverti.

thor


* mate vlastný Apple iPad, iPod Touch alebo iPhone?
* majú dieťa vo veku, ktoré by mohlo zaujímať maľovanie v BeCreative,
* sľúbia účasť v súťaži, ktorú som už promoval.
Pošlite mi teda e-mailom „dôkazy“ (na svoju česť vyhlasujem, že nezverejním ani nijako nepoužijem žiadne údaje, ktoré mi pošlete!) a na nich samozrejme dôsledne trvám. Nechám na Vašej nápaditosti, ako mi dokážete vlastníctvo iPadu a detí :) Všetky doručené maily vymažem okamžite po mojom rozhodnutí, nebudem Vás nikdy kontaktovať, mailovať, tobôž telefonovať. Nepošlem nikomu ani písmeno a to ani poriadateľovi súťaže.
Venujem tieto aplikácie:
* 1x BeCreative Homeboxes for iPad
* 2x BeCreative Homeboxes for iPhone
* 1x BeCreative Food Edition for iPad
Váš e-mail s „dôkazmi“ musím dostať do 28.1.2011! Cez víkend (29.1.-30.1.2011) si vyberiem a štyria z Vás dostanú jednu z vyššie uvedených verzií BeCreative.

Moja adresa:
e-mail: spravodaj (a) centrum . cz
(myslím, že viete, kde má byť zavináč a kde sú navyše medzery)

Vyberiem štyroch, ktorí ma rozosmejú alebo inak zaujmú, mám totiž aplikáciu BeCreative Home Boxes Edition a potom BeCreative Food Edition. Obe vo verzií pre Apple iPad. Promo kód zašlem ako odpoveď na mail, z ktorého mi prišli najzaujímavejšie „dôkazy“. Účasť v súťaži nemám šancu kontrolovať ale predpokladám, že kreatívne deti budú chcieť aj samy od seba. To je ale na Vás naplniť svoj sľub :-)
Pokiaľ sa však budete chcieť pochváliť výtvormi svojich detí tak na Spravodaji to kľudne zverejním. Musíte mi ich však aj poslať a povoliť mi zverejnenie.
Promokódy sa donedávna dali použiť len cez americký účet v iTunes App Store. Je možné, že dnes už sa dajú promo kódy vložiť (Redeem) aj v CZ a SK účtoch. Osobne mám však otestovaný len US účet. Prosím, neposielajte mi žiadosti ak si s tým nedokážete sami poradiť, lebo nie som schopný robiť vám súkromnú podporu s počítačom (bytostne nenávidím byť „tým ajťákom, čo nám robí počítač“).

Čo teda máte urobiť?
Musíte mať iPad alebo iPhone a musíte mi poslať e-mailom nejaký vtipný, nápaditý dôkaz.

Poznámka: výber je výhradne na mne, nebude žiadne zlosovanie, žiadna náhoda, nehrám sa na žiadne nárokovanie si výhry a žiadne dokazovanie kto a prečo dostal či nedostal. K ničomu ma nič nezaväzuje a v prípade nezáujmu si vyhradzujem právo promo kódy vrátiť vydavateľstvu.
Poznáte ďalšie veci pre deti od iAdverti?
* BeCreative prichádza so súťažou
* Leporelo Červená čiapočka od iAdverti
* Ukážte deťom tri malé prasiatka na iPade

Súťaž iAdverti a táto moja aktivita sú dve nezávislé veci avšak promokódy mi darovalo vydavateľstvo na tento účel. Moja časť je plne v mojich rukách. Rozhodol som sa ich radšej venovať deťom ako keby som ich mal mať iba ja sám. Predošlé informácie o knižkách iAdverti sú nezávislé recenzie a samotné aplikácie som získal formou promokódov.

Môže sa Vám ešte páčiť...