(uznanie) Po krok po pokrok

Asi zavediem nejaké nepravidelné udelenie vyznamenaní, takže dnes začnem a uvidím, či si spomeniem o pár dní udeliť ďalším.. ;-)
Nedá mi.. trošku mi je divne z tých TABLOIDov, tak ešte vyzdvihnem jeden príklad amatéra, ktorý sa vlastnou snahou, záujmom, primeranou dávkou inteligencie a logiky výrazne vypracoval. Má oproti tým profesionálne sa živiaci priveľa priťažujúcich podmienok: nemá ten správny vek k absorbovaniu novôt sveta, pracuje v úplne odlišnej branži ako je tvorba webstránok, stará sa o rodinu, ešte veľmi nedávno jeho jediným produktom bola stránka napatlaná vo Frontpage (alebo to aspoň tak vyzeralo), extrémne rýchlo zvládol skriptovanie pre WEB, zavŕtal sa do totálne od života odtrhnutých technológií, ktoré nijako neprenikajú na povrch webstránok (RSS, XML-RPC, XHTML, CSS).
Fakt majú práve takéto osoby u mňa ďaleko vyššiu hodnotu ako pseudopatlači kódu webových stránok, ktorých by som mal nazývať profesionáli.
Pre tento víkend je to teda Otty.
PS: je to subjektívne rozhodnutie, takže nehľadajte chyby, ide o dojem z celej osobnosti a nie pididetaily.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. otty píše:

    :-O

  2. Markoff.tk píše:

    nemohol by si si vypnut otvarania odkazov do noveho okna???

  3. rony píše:

    mne sa otvaraju do noveho okna?
    ktore? myslis komentarove okna?
    to je vlastnost cms. ja komentujem tak, ze
    ked si otvorim spot z citacky rss, tak sa mi
    otvori cely spot aj s komentarovym formularom.
    ked zistim kde moj cms generuje kod na komentarove okna, tak to zmenim ;-))) zatial potrebujem, aby pod spotmi bol oznam o komentaroch ;-)