Preboha živého, čo ste to za taxikári!?

Šesť taxíkov v rade za sebou. Do prvého už niekto kráča. Druhý – ideme do Libry. Vraj mám ísť taxíkom čo je úplne vzadu. Ten vzadu vraj nejde, mám ísť k tomu v predu. Takže otváram dvere na druhom taxíku – vraj choďte do prvého. Zoberte ma do Libry. Skúste v poslednom.
Panebože, čo ste to za taxikárov!? zabuchávam dvere a nemám v pláne sa prosiť keď tok peňazí má tendenciu vzďaľovať sa odomňa.
Libra: dajte klavku s myšu!
Dali veru dali.
Takže mám tu teraz špičkového Logitecha a normálne to nabehlo a nič som neinštaloval ;-) mno nenormálny pociť. Ešte sa budem chvíľočku oboznamovať s myškou – trošku iný pociť – lepší veru. Klávka je niečo úplne iné – rozloženie je okej ale bude to chcieť prežiť…
Tá stará moja milovaná je už predsa len trošku špinavá…

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. HoP píše:

    Mohl by ses podělit s ostatními, o jakou klávesnici a myšku se jedná? Zrovna to vypadá, že budu nucen pořídit si novou klávesnici a rád se nechám inspirovat. Hlavně ten výběr klávesnice mi dělá potíž, všude samý multimediální blbinky, ale buď malej Enter nebo malej Shift a nebo obojí… :-( DÍKY.

  2. Bolek píše:

    Rony zakladna vec v BA – taxika si vzdy volat cez telefon aj ked stoji dva metre pred tebou. Uz len pre to, lebo to je lacnejsie. BTW nechapem tento system v Bratislave, ze ked stopnem taxika na ulici vyjde ma to drahsie ako ked si ho zavolam telefonom a pride za mnou zneviemkadial.
    A ked sa ti nabuduce zaspini klavesnica nemusis hned novu kupovat. Na technete je predsa „navod“ ako si spravne ocistit vsetko okolo pocitaca:-)
    http://technet.idnes.cz/hw/hw_monitory/cistenimysklavensnicemonitor.html

  3. Rider píše:

    V Praze (a podle mých zkušeností všude jinde) je to s taxíky lautr totéž. Zásadně volat přes dispečink. Už jenom proto že se dá dohledat s kým jsi jel, když si tam třeba něco zapomeneš a podobně.

  4. rony píše:

    [1] Logitech Media desktop MX – z tych lepsich bundlov je snad jedina, ktora ma najpodstatnejsie veci tak ako maju byt – na tvar klaves a pod. som dost narocny. Je mi len luto, ze zaroven ma taky ovalny divny tvar cize vela „volneho“ miesta okolo klaves. Ma lavy shift naozaj trosku uzky ale zvyknem si na to skor ako keby som mal iny tvar Enter.
    [2] Ja nechapem na ktoru <>u maju potom tie posrane stanoviska, nech idu do riti. Evidentne ti blbci cakali na ludi, co snad isli do Kosic taxikom ;-)
    [3] ano lenze mna to stve, lebo som to mal kusok, a aj s dispecingom mam zle skusenosti – posledne som obvolal 5 taxisluzieb kym boli schopni mi poslat auto!!!

  5. dusoft píše:

    Volat telefonicky, je to lacnejsie. Ak zoberies z ulice, okradnu ta.