Mojsejovci zabrali

Môj príspevok o www.mojsejovci.sk má nečakaný(?) účinok: zrejme mi čochvíľa začnú písať aj ďalší záujemcovia o túto reality show, prvý e-mail som si práve prečítal a podľa obsahu musím usúdiť, že je to veru obvzlášť zvláštna skupina ľudí, ktorí žiadajú o 2 milióny. Len tak ďalej. A odkiaľže to chodia?
Zostáva mi len poznamenať, že majitelia www.zoznam.sk a iných „vyhľadávačov“ by naozaj mali zabudovať inteligentné rozlíšenie url zo zadaného reťazca a ponúkať vstup na zadanú doménu – proste tento typ ľudí sa nedá naučiť vložiť to do toho riadka horevyššie. Využite potenciál vašich stránok pre ľahšie vyhľadávanie.
Update, január 2005: chcem poprosiť akneóznych mladíkov, aby nevyužívali tento priestor na oboznamovanie ostatných s tým, že už ovládajú oplzlé nadávky – nebude im to k ničomu a pokiaľ nemajú čo k veci povedať, postačí pokiaľ sa povenujú onanií – to ocení aj majiteľ tejto stránky. Neukazujte svoju vlastnú hlúposť na obdiv.

Môže sa Vám ešte páčiť...

38 komentárov

  1. Dávid píše:

    Chcel by som u vás aspon deň bývať.Ale keď nemám
    18 rokov tak asi nemôžem lebo bratranec mi povedal že ak nemám 18 rokov tak nemôžem tam ísť.
    Dovidenia Mojsejovci.y

  2. rony píše:

    davidko, odkial beries neochvejnu istotu, ze oslovujes mojsejovcov? prosim skus pozbierat posledne Q a skus mi vysetlit tvoje dusevne pochody.

  3. jana píše:

    tak teda neviem,ale pockam si konecny vysledok.sme zvedaví,aké kritériá si mojsejovci urcili.potom možeme súdiť IQ…

  4. Anrej píše:

    Aj by som išiel, no čo s toľkými peniazmi???? Ale určite by som ich dal do „zvončekaka“…

  5. ŠTEWKA píše:

    no čo už, sranda musí byť. Ja uvažujem, že tam prihlásim oca.ja by som tam tiež išla ale ete nemám18. ved pohoda. šetkym človeikom trimem paľce. zlomte si vezi.

  6. Smejko píše:

    andrej ak by si dal tolke peniaze do zvoncekaka tak som somaaar.
    Ja by som ich radsej investoval a mal neskor s toho zisk.
    premyslaj aegonomicky.

  7. wewuška píše:

    aj ja som sa prihlásila. sranda musí byť, aj keď na chleba nebude. Veď tam sa dobre napášem….

  8. Domina D..... píše:

    Keby som vyhrala 2 milióny tak určite viem, do čoho ich investujem – do jedla! Určite sa pýtate prečo práve do jedla? Chcem vyzerať ako vy Nora – moletka-bohužial je to tak!!!Prepáčte za moju úprimnosť, ale je to tak.

  9. rony píše:

    [10] dominka, to ale nikoho nezaujima.

  10. Uvažovali sme, že sa prihlásime do tejto úžasnej Reality Show,pretože pán Mojsej nám veľmi imponuje a to nielen svojím vzhľadom ale aj svojim vysokým IQ.Ale máme problém.Sme kolektív 6 bláznivých báb a 1 muža. Na kolektívy však nie sú dané žiadne kritériá.My by sme to určite vyhrali, ale máme obavy ako by dopadlo delenie dvoch miliónov medzi siedmich.Tiež nechceme ublížiť pani Nore, pretože nechtiac by sme zviedli pána Mojseja a nechceme narušiť ich harmonické manželstvo.Takže po zvážení všetkých pre a proti sme sa rozhodli, že si budeme musieť vystačiť zo svojich vlastných platov a zo svojich vlastných mužských zdrojov.

  11. kocka píše:

    Chcem odkazat pani Nore, ze mat take peniaze ako ona tak si dam doma urobiť salon krasy, aby ma každy deň upravovali, aby som vyzerala k svetu.

  12. Jana píše:

    -mne by tie peniaze od Mojsejovcov dosť pomohli
    čakam babätko a momentálne som bez práce.
    -prečo ich za to odcudzovať keď chcú pomôcť a majú na to.

  13. Anka L. píše:

    – je pekné, že bohatí ľudia ponúkajú takú show a ešte aj svoje peniaze

  14. Anka L. píše:

    – je pekné, že bohatí ľudia ponúkajú takú show a ešte aj svoje peniaze

  15. rony píše:

    [14] a [15] :-) krasna naivita.

  16. majo píše:

    Majo používajúci dialup od Telecomu na tomto mieste vypláchol obsah svojho mozgu v neprekonateľnom rozsahu až dve slová. Tento jeho duševný výkon nad rámec jeho schopností som však vymazal. Majiteľ tejto stránky.

  17. Maja píše:

    Rada by som sa zapojila do tejto akcie.No,určite nie pre svoje finančné uspokojenie,ale pre pomoc postihnutým deťom v našom meste.Je ich veľa a peňazí málo.Združujú sa v tzv.Zelenom dome.
    Určite by sa radi pozreli k moru,zveladili si svoje herne a pod.Radosť v ich očiach,by bola pre mňa tá najväčšia odmena.Mám chlapca na inv.vozíku a sama som zistila,že peniaze nie sú všetko.To,po čom najviac túžim si bohužiaľ nekúpim.Naša rodina nemá nedostatok fin.prostriedkov,no je veľa rodičov s chorými deťmi,ktorí ich majú.
    Všetkým fandím a dúfam,že manželia Mojsejovci vyberú tú najvhodnejšiu osobu.

  18. Jose píše:

    fuu husta debata ale po pravde mojseovci su mi vyslovene neprijemni… to by som siel radsej byvat do klietky k tigrovi. Ale zasa kazdy mame svoj nazor aj ked na cisle [10] som sa fakt dobre pobavil :)) CY

  19. Susy píše:

    Na tom nie je nič čudné že Mojsejovci robia reality show.Nevšimli ste si že chcú byť za každú cenu zaujímavý.Majú príliš veľa peňazí na to aby racionálne rozmýšľali.Myslia si že sa poctivý SLOVÁCI z ich peňazí po….Musia sa neako zabávať veď okrem vychvaľovania sa koľko oni toho majú a hlavne za koľko som z ich úst nepočula jednu múdru vetu až na tú pána Mojseja že v živote dokázal H….Úprimne ich ľutujem

  20. Jano z lazu. píše:

    Za žiadne peniaze by som nešiel robiť šaška týmto tažkým primitívom, ktorí na Vás hlupákoch čo sa tam prihlásite (bez uvedenia podmienok) budú len zarábať alebo prať špinavé peniaze salámy Nory a jej vibrátora. Radšej budem do smrti žrať krumple s kýškou.

  21. Jurko píše:

    Ha ha ha. Ludia vsak si uvedomte ze Mojsejovci a Markiza na tejto novej show zarobia. Tie dve melka sa Mojsejovcom vratia hned a kolko zarobi Markiza ani nepisem.
    Ide len o biznis. (Urcite za tym stoji Norika a jej obchodnicky duch. :-) )
    Majte sa.

  22. Jurko píše:

    Ha ha ha. Ludia vsak si uvedomte ze Mojsejovci a Markiza na tejto novej show zarobia. Tie dve melka sa Mojsejovcom vratia hned a kolko zarobi Markiza ani nepisem.
    Ide len o biznis. (Urcite za tym stoji Norika a jej obchodnicky duch. :-) )
    Ale tesim sa na tuto relaciu, aspon prvy diel bude urcite zaujimavy.
    Majte sa.

  23. Laco píše:

    Milý Mojsejovci, sa mi páči že toto robíte. Len tak ďlaej, aj Markíza!!! !! Tu sa môžem prihlásť? Kde? Kedy to však začne?

  24. kubo píše:

    Je to dobrovolná vec. Nevidím dôvod prehnanej kriticnosti, kto nechce sa s tým nemusí zaoberat. Ludia by mali byt vzájomne solidárny a pomáhat si.

  25. pimokar píše:

    kubo ti si

  26. spolok píše:

    neviete sa inak chvalit mojsejovci

  27. BARBORA píše:

    JA niesom lakoma dala by som tie 2 miliony pre utulok tych ubohych zvierat no kazdy je iny Mojsejovci chcu byt zviditelneny.

  28. Brano píše:

    Este som to nepustil na verejnost, ale vazne rozmyslam ze to nebude jeden clovek ale az dvaja – takze kazdy dostane po jednom milione

  29. Nora píše:

    [29] Brano, keby si netrepal.

  30. Arpi píše:

    Ste sedlaci. Preco Mojsejovcom zavidite. Jasne, ze z toho vybuchaju prachy. Ale to je normalka. Inak by to nerobili. Zajtra mam casting, idem tam urobit debila. Nie pre prachy, ale zobudit toto zabrzdene Slovensko…

  31. Johanka Zvedava píše:

    V jednom mas pravdu – Slovensko je zabrzdene – ale mam na mysli nieco ine – Kedy uz vazne niekoho zacne zaujimat comu presne sa Norika venuje a skade ma tolko penazi – aby si my rozumel – vobec im tie peniaze nezavidim.

  32. rony píše:

    vy diskutovaniachtivi – viete o com vobec je povodny prispevok tam uplne hore?
    trepete tu jeden za druhym sprostosti az hovadiny uplne mimo misu.
    skuste sa zamysliet, ci ma zmysel tu diskutovat o Mojsejovcoch!

  33. Predator píše:

    Ako som už kdesi čítal, viem si predstaviť ešte lepšiu reality show … daňová kontrola u Mojsejovcov. Pochopiteľne so štábom, kamerami, v priamom prenose. To by bola sranda až až.
    A keby sa to ujalo, mohlo by sa v tom pokračovať ďalej, u iných „celebrít“ a „super poctivo“ zbohatnutých. Trebárs si viem živo predstaviť show v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Štiavnici či Záhorskej Bystrici … Sledovanosť by to malo určite takmer stopercentnú.
    Mám aj iný nápad na reality show … Penthanol duel .. bola by to obdoba Sita, akurát by bola obidvom aktérom tesne pred reláciou vpichnutá injekcia penthanolu sodného (tzv. „pravdovravná“ injekcia) a následne by sa ich moderátor pýtal na rôzne verejnosť zaujímajúce otázky, prípadne by polemizovali o nich medzi sebou. To by bol humor fakt z najpodarenejších.

  34. Enzimik píše:

    [Administrator: komentar vymazany, jeho autor hovoril cosi o primitivoch ale recou primata]

  35. nullLadislav píše:

    Tí,čo ľahko prišli k peniazom,majú od rozkoše tak zahmlené mozgové závity,že čokoľvek
    urobia tak si namíšľajú, že je to správne. A že to tak musí byť.

  36. mato píše:

    :-) vysmech naroda primitivyzmus nic viac za tymi peniazmy sa skryvaju este vadcsie

  37. rony píše:

    mato, s niekolkymi hrubkami v jednom riadku textu sa mozes k nim zaradit ;-) nic v zlom ale pokial sa hras na nadhladeneho, tak musis tak aj zaposobit. nepodarilo sa ti to.
    ostatni: vsetci komentujuci pod tymto prispevkom myslim vobec nepochopili samotny prispevok, len si trepu papulou a akosi nepocuvaju/necitaju.
    komentarovy formular teda v tomto prispevku zamykam, zbytocne sa strapnujete a to aj ti, co tu vyzyvaju ludi, aby neboli hlupi.

  38. mojko píše:

    Ahojte tak ja osobne si myslím že Mojsejovci vedia prečo to robia a my ako správny slováci sme pre peniaze schopný urobiť všetko česť vynimkam pr.dnešný nový čas hanba!!!!!!!!!!slováci zobudte sa a nerobte hanbu našej krajine!!!!