Dostali bloggeri zo SME doporučenie nepísať o Mojsejovcoch?

Prednedávnom bola titulka blogov na SME plná vyjadrení o realityshow Mojsejovci. Ono by to ani nevadilo, len každý príspevok bolo len premletie toho, čo už niekto pred nimi napísal, často dokonca z ich domáceho servera. Máloktorý aj pri reakcií na iný príspevok zalinkoval niektoré súvisejúce a tak si každý jednotlivo písal tie isté sprostosti ako ostatní len s iným slovosledom (miesto jednoduchšieho zalinkovania a stručnejšieho vyjadrenia).
Potvrdením „popularity“ blogov na SME je aj vyjadrenie Braňa Mojseja v pondelkovom „chate“. Doplňujem inkriminovanú odpoveď:

Kamera je aj vo vašej spálni. Plníte si manželské povinnosti, alebo držíte celibát?
(B.M.): Spýtaj sa v Novom čase! Tam to vedia. Alebo blogerov na SME!

Podľa mňa by „spoločensko-nezaradení“ (najčastejšie kvázitémy príspevkov) bloggeri na SME neprestali písať o Mojsejovcoch. Preto si dovolím bulvárnu myšlienku: bolo bloggerom na SME doporučené nepísať o Mojsejovcoch alebo rovno zakázané?
Poprosím Tomáša Bellu, aby sa nevyjadroval, nech skúsi niekto iný (netreba oficiálne vyjadrenie) ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

12 komentárov

  1. Piki píše:

    Ja by som sa aj vyjadril, len či môžem, keď už som prefláknutý aj mimo sme?

  2. rony píše:

    skus byt disidentom :-)a hlavne prehanaj ;-)

  3. OttY píše:

    áno Piki, kľudne sa odviaž :-)

  4. tomáš bella píše:

    áááh, a prečo sa ja nemôžem vyjadriť? Rony je hnusný cenzor! Kde je sloboda slova? Za toto sme na námestiach štrngali kľúčikmi?!!!!!!!!!!!
    (p.s. linux rulez :-)

  5. ria píše:

    Ja nie som blogerka zo SME, ale mam take podozrenie, ze Brano mal zaujem blogovat na sme.sk a SME mu to zatrhlo – tak teraz sa msti a hadze blogerov do jedneho vreca s Novym casom — za co by ho niekto mal zalovat za urazku na cti!!!
    :-)

  6. jaj, jaj, klávesnica ma svrbí, ja sa strašne chcem vyjadriť!

  7. marysa píše:

    ..my SMEtaci taketo intervencie nepotrebujeme, sme predsa dostatocne inteligentni..Niektore veci nam trvaju dlhsie – ale nakoniec pochopime :)
    SME ma na nas totiz dobru paku – tlacenu prilohu s blogmi. Ta akoby vravela: „Davajte si pozor ake zvasty pisete, lebo sa tam najdete aj so svojou fotkou, menom a produkciou!“
    /ja som len raz napisala clanok o Superstar a hned ma to preslo, ked som ho tam nasla!/ :))))

  8. rony píše:

    zavadzate pozornost na blbosti, a teraz rychlo povedz Marysa, co robis s tolkou medialnou pozornostou? Nedockame sa na jesen nejakej show? ja neviem Desať striel ku Zlatému vajcu alebo Bella Vista či prvá slovenská telenobella Nočná Nora z SMEstreet?
    Podľa mňa majú tie hnisné príspevky z blogov na SME aj prsty v rozchode slovenskej superstar! Teraz som dopozeral Final Destination 2 a je mi všetko jasné. Len to hodím na zajtrajšiu titulku.

  9. rony píše:

    Tomáš, môžeš ale len ako „yeeahkůl“ ako zvyčajne u mňa :-)

  10. marysa píše:

    Co s nou robim? to je jasne: zhodnocujem, nie? :)

  11. zombie píše:

    Kupujem pravidelne deník SME (poľutujte ma).Mojsejovci nič moc ale aj tak je to výborné na začiatok, dúfam že potom príde Mark. s niečím lepším a pustí nejaký ten groš na licenciu. Ale naspäť k SME ,zrejme naozaj neznášajú túto show lebo v prílohe „ľudia a spoločnosť“ nie je onej až na nejakú malinkú výnimku ani zmienka zato o milionovom tanci a nehovoriac supr-supr-…atď je tam až priveľa zaťiaľ čo prvé nikto nesleduje druhé je už dávno pasé. Dokedy chcú z tohto vyžiť neviem ?!