Oficiálny update MPx220 na verziu 1.43

Už pár týždňov si frajeri inštalujú „francúzsky“ update verzie 1.43 a už je k dispozícií oficiálne na webe Motoroly (via msmobiles) a radšej som prelúskal niekoľko desiatok stránok aby som si overil, či mám brať vážne poznámku, že update je určený len pre Cingular telefóny predávané v Severnej Amerike. Podla dvoch zdrojov sa nie je čo obávať pre európske telefóny MPx220.
O tom, čo je v update sa možno dohadovať: oficiálne je to stručné a neúplné.
Pre majstrov sa hodí link na stránku s firmwarom na stiahnutie vrátane nástroja na update bez nutnosti byť na internete.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. alian píše:

    skusal si ho teda?

  2. rony píše:

    preboha nie ;-) cakam, kedy sa niekto ozve, ze mu to ide ;-)

  3. alian píše:

    no ved prave to sme na tom rovnako :)

  4. Blaster píše:

    Nakolko vsetky 220tky su vyrabane v thaiwane, nevidim dovod na tazkosti hlavy ci su predane v amerike (teda aspon dufam hehe), mam chut to skusit. Ak mate nieco co by ma malo presvedcit nerobit to, sem s tym rychlo, inak to zajtra skusim. No co, koza len raz zdochne.

  5. rony píše:

    cital som iba ze niektorym sa update nedokoncil, nepochopil som ci schaosili alebo co, ale ludia ho tam upokojovali, takze len toto ;-)
    ak ti to prejde, daj vediet ;-) diky :)

  6. Blaster píše:

    Tak, upgrade successfull!
    1.) netahajte oficialneho upgrade wizarda z motoroly, ten mi vyhlasil ze no new updates, ze mam aktualnu verziu, hoci som mal 1.29
    2.) potiahnite offline updater, z avizovaneho alienhq mi to neslo stiahnut, nasiel som updater aj firmware (dal som si generic 1.43) na http://www.surrealnetworks.com/dl_popular.asp (treba si regnut free acc na enablovanie downloadu).
    3.) vypnut mobil, vybrat baterku!, pripojit usb kabel, naisntaluje sa smartphone wireless modem (na xpckach bezproblemovo, len sa odklika Instalovat automaticky).
    4.) potom je mozne spustit installer (pri vypnutej baterke zdoraznujem!), zvoli sa firmware, a uz len sa sleduje a odklikava, po minutke bol update hotovy, bezproblemov nabehol, verzia naozaj 1.43, stav mobilu ako po MBR. pozor, offline installer na rozdiel od online nepodporuje zalohovanie systemu.
    prve pocity.
    * Panensky telefon
    cisty, vsetky nastavenia prec, moj pocit je ze nabieha omnoho rychlejsie, kto vie ci sa to nezmeni po doinstalovani aplikacii ktore som mal, ale zas az tak moc som ich nemal.
    Pozor, zmiznu vsetky sms, maily, homescreeny, nainstalovane apps, dokonca aj KONTAKTY! co neboli na simke (ako ja, vsetky som mal na mobile :) Pozor, update sice podporuje Slovak enviroment, ale nie slovak language a tiez nie diakritiku. Takze menu vsetko anglictina, v kontaktoch diakritika nehrozi, aj ked format datumu pise pekne 7. júla 2005.
    * Na zapade nic noveho
    co naozaj potesilo bola nova aplikacia File Viewer. Naozaj graficky na urovni, slusnejsi ako povodny File Manager. plus pribudlo par zvukov a schem (ale nestoji to za rec), aplikacia kamera mam pocit ze bezi sviznejsie, plynulejsie zobrazuje video na displeji, kvalita je ale asi rovnaka, ostatne zmeny som si zatial nevsimol. Avizovany SMS inbox som uz mal, esp ziadne zmeny nevsimol, taktiez ziadne zmeny v kalendari, udajne viac miesta pre kontakty tiez neviem posudit a pojem „zvysena kvalita audia“…hm, tazko povedat, echo v hovoroch som ani povodne nemal, ani so zrozumitelnostou, mp3 prehravalo cisto….Takze pocity su rozporuplne…nic principialne noveho, mozno sa to oplati pre tych co maju nizsie verzie, pre tych co maju ako ja 1.29 okrem toho File Viewera nic noveho. asi tak.

  7. poorky píše:

    prosim prosim poslete mi nekdo ten soubor 1.43 generic na email poorky@seznam.cz.
    dekuji moc potrebuji