TV Program 365dní vo verzií 4

Tak nám dnes po relatívne kvalitnej trojke (dvojka bola omyl) vychádza štvorka. Idem ju stiahnuť a zareportujem si.
Prvou zmenou je zahrnutie slovenčiny už od inštalácie.
Zadám pre istotu iný inštalačný adresár aby mi zostala neporušená trojka, zadám svoje konto a čakám kým sa tv program natiahne do počítača.
Na prvý pohľad nie sú od trojky žiadne radikálne zmeny v rozhraní.
Pribudla malá ikonka „Práve teraz ide v TV“, čo by malo zobraziť aktuálne bežiace programy vo všetkých kanáloch. Po tejto funkcií som volal ako veľmi užitočnej a naozaj na jednej obrazovke zobrazí to, čo treba.
Ostatné funkcie zostali z trojky zachované alebo som ich za tých pár minút neodhalil. Dúfam, že niektoré neergonomické vlastnosti GUI boli vylepšené, no skôr som skeptik.
Minimálne nie je však prechod z trojky na štvorku rizikový.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Blanka píše:

    Túto sa konečne podarilo rozbehať. Akurát majú trochu zmätok pri Markíze – kukni na nejaké vzdialenejšie dátumy.:-)

  2. MartinM píše:

    Pouzivam to od nepamati a je to skvele… Ale toto je uz update verzie 4 je ovela lepsi nez povodna 4ka. Radia pribudli uz aj Slovenske! Tak si to uzite vsetci! Good nite!

  3. Marek píše:

    Ja pouzivam 365ku uz od rannych verzi a musim rict ze je to skutecne program ve kterem se misi dva zdanlive neslucitelne protiklady.
    Na jednu stranu je 365ka skutecne ohromne prakticky pomocnik, ktereho bych se na ukor nejakych papirovych TVnovin nebo pasivnich WWW skutecne jen nerad vzdaval.
    Nicmene na druhou stranu musim rict, ze po programatorske strance, zprasenejsi a mene stabilni a spolehlivy program jsem jeste nevidel. 365ka ma zkratka casto „sve dny“ a generuje kryticke chyby pri kazde prkotine. Casto se stava ze po nedokoncenem stahovani aktualizace (vypadek pripojeni) neni schopna rozumne navazat (!!) a po otevreni namisto televizniho programu uvidite jen modre NIC – pricemz reinstalace nepomaha, zmena uzivatel vede k padu aplikace … zkratka programatora bych opravdu u 365ky vymenil jako jednoznacne velmi slaby a hodne omezujici clanek :-)
    Pred tydnem bezel tento program na mem pocitaci jeste zdanlive bez problemu ovsem ted uz jej zase – pravdepodobne do pristi reinstalace windows – pouzivat nemohu.

  4. rony píše:

    [3] ano pravda, niekolkokrat som sa podivoval, co vedie programatora k tak neskutocnemu rozhraniu tohto programu, ked puhym pouzivanim clovek dospeje k poznatkom, ktore ho musia doviest k naozaj praktickemu rozhraniu.
    Bodaj by som mal pristup k datam, ktore ma programator k dispozicii, mal by som motivaciu naprogramovat aplikaciu, ktora by stala za to ;-)