BSPlayer s Adware – go to hell

Neupgradujem BSPlayer. Síce ma pri ňom drží ZVYK, zmena pravidiel nie je nikdy po chuti. Pridanie Adware do balíčka je vydieraním. Úplne vážne si uvedomujem, že doteraz bol úplne zadarmo, no táto cesta sa mi najmenej páči.

This version has an client-side software application Whenu Save! that deliver a limited number of behaviorally targeted and contextually relevant coupons, ads and comparative shopping results directly to consumers desktops – without compromising the privacy, security or smooth functioning of peoples computers!
No URL hijacking or redirects!

Večer som si znovu nainštaloval MV2player a snažím sa zvyknúť si na jeho prostredie. Chvíľu som sa pasoval s jeho prilepovaním okna videa k panelu ovládačov a neustáleho prepínania fullscreenu na primárny monitor (chcem mať video na sekundárnom monitore a ovládače na primárnom), čo sa mi nakoniec podarilo. Škoda, že sa nedá nastavovať používateľské rozmery (12:9 a pod.) nastaviť aspoň na klávesovú skratku – dosť zdržuje hľadať to v kontextovom menu (veľa klikania). Ale inak sa to v núdzi (BSPlayer s nainštalovaným svinstvom je dobrý dôvod) dá celkom zniesť.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. Titlak píše:

    Nevidim ziadny dovod pouzivat novy BS. Markoff to tu pekne zhrnul.
    http://www.zive.sk/h/Bleskovky/F.asp?ARI=116337&HID=1&CAI=

  2. dmiba píše:

    Nevidim dovod prechadzat na novu verziu, ked my postacuje ta stara :)
    Prinasa nova nieco take dolezite, aby ma to nutilo instalovat si adware, ci prejst na MV2player?

  3. Kelso píše:

    Podobne ako Mozilla Firefox, najrozumnejsia a najstabilnejsia verzia je 1.0.7, pokial viem. Po v1.5 nijak netuzim.

  4. dusoft píše:

    MV2Player je velmi dobra volba pre Windows, ktoru som sam pouzival k spokojnosti. Pre Linux odporucam Kaffeine alebo MPlayer.

  5. Mordae píše:

    [3] Ja mam 1.6a1 cvs postavenou na linuxu a nespadla mi (klepy klep) uz mesic (takze vlastne nikdy). 1.5 je patrne jeste lepsi, protoze 1.6a1 je vyvojova.
    [4] Presne, mplayer je proste dokonaly. Pokulhava jedine jeho GUI (gmplayer), ktere nepodporuje kompletni nastaveni, ktere je mozne provest v configu nebo pri spusteni. Mam dojem, ze je k dispozici i verze pro Windows, ale asi to nebude takova kvalita jako na *nixech.

  6. 2ge píše:

    a co tak Media Player Classic ? Nevyhovuje ? …ja pouzivam ten a som dost spokojny.

  7. rony píše:

    a vie mat panel s ovladanim na jednom monitore a zobrazovane video na druhom?