Autorádio s USB Host

Marí sa mi, že niekto po takejto funkcií v autorádiu túžil. Ako vedľajší produkt googlovania som natrafil na výrobok ALTech CAR Multimedia Player. Honosný názov ale ide o bežné autorádio s CD a možnosťou prehrávať MP3. Zároveň má čítačku na pamäťové karty. Má diaľkové (neviem ako vyzerá) a teda teoreticky si môžete ovládať rádio z volantu (ako ja). Prehráva DVD a MPEG4 a preto má S-VIDEO a A/V kompozitný výstup.
Takže pokiaľ sa tomu dá veriť, tak k tomu pripojíte aj bežný USB disk.
Chýba ešte niečo?

Môže sa Vám ešte páčiť...

11 komentárov

  1. alian píše:

    ak by si chcel nieco domacej vyroby tak napr. Orava
    http://autoradia.roadstarshop.cz/autoradia-usb/detail.php?zbozi=353
    len jej chybaju tie DVD serepeticky, inak myslim ze dobry pomer cena / vykon

  2. rony píše:

    [1] ja? prispevok zacina: mari sa mi, ze NIEKTO po takejto…

  3. Kozo píše:

    Zdá sa, že sa v tomto segmente pohli ľady. Ja mám doma už cca 14 dní namontované autorádio, ktoré tiež prečíta USB disk a ma čítačku na SD karty. Pritom to bolo za pár šupov v regulérnom obchode a nie od náhodného okoloidúceho, ktorý to zrovna nutne potrebuje predať. Akurát USB kľúče mi to akceptuje iba s rozhraním USB 2. A do CD mechaniky vopchám len CD a nie DVD. Podľa mňa v tomto segmente trochu zaspali výrobcovia zavedených značiek ako Blaupunkt a podobne, lebo technologicky to náročné nie je, takže cenovo dostupné modely tu už mali byť dávno.

  4. Piki píše:

    [3]V tomto segmente hlavne zaspali výrobcovia áut. Trendom je mať integrované autorádio (displej, ovládanie na volante, nie nejaká páčka kdesi dole), ale funkčnosť je na úrovni 90. rokov minulého storočia. Prípadne za absurdné peniaze.
    [1] Tá Orava sa aspoň montuje na Orave? ;-)

  5. rony píše:

    [4] napriklad moje radio (vstavane) vie mp3 len ak si dokupim changer. stavil by som sa, ze logika na prehravanie mp3 nie je v tom changeri :-)

  6. dusoft píše:

    markoff tvrdi, ze ta orava je cinsky vyrobok so slovenskym nazvom.

  7. rony píše:

    [6] o com sa da lahko presvedcit :-)
    pocitace, ktore predava napr. HP su vlastne Intelacky vyrobok s HP nazvom. (to, co je okolo procesora je len obal) ;-)
    ale ma pravdu, u nas sa urcite chipove sady nevyrabaju. a zvysok je len skladacka.

  8. Lipi píše:

    To JA túžim :-)
    TO: Kozo – prezradíš značku?

  9. Kozo píše:

    Pokial to bude Ronymu vadit, tak ma zmaze. Je to Hyundai CRM 1053 SU

  10. Keff píše:

    Rypnul bych si – to radio ma numericky asi 8mi mistny displej, takze si dovedu jak lehke bude najit na pripojenem 40GB HDD tu pisnicku co chci zrovna poslouchat :)

  11. meson píše:

    Orava nie je tá známa slovenská značka.Naozaj sa to vyrába kdesi na dalekom východe a v rôznych krajinách to má rôznu „značku“. Týchto rádií s USB a SD slotom je viac , ide v podstate o jeden čip obalený nejakým „autorádiom“ , špičková kvalita , čo sa týka zvuku to nie je ale do auta na hlukotvorbu to normálnym ludom stačí.Kto chce ale HiFi kvalitu , toto si nekúpi.JVC robí autorádiá s SD slotom , Sony s panelom s pevnou pamätou 1GB, sú rádia s audio (analog)vstupom aj s HD.V tejto oblasti nás v krátkej dobe čaká „revolúcia“