Môže sa Vám ešte páčiť...

13 komentárov

  1. Ahoj, zhodou okolností sme dnes pridali do sidebaru štatistiky, takže ak by si zohladňoval návštevnosť, pre detaily pozri macblog.sk/statistika.html.

  2. rony píše:

    [1] tym, ze u vas zivo diskutuje pixy sa pochval :-)

  3. eMDi píše:

    ako sa tam da dostat? :D

  4. rony píše:

    [3] kam?

  5. tybi píše:

    Dobry perspektivny napad… chcelo by to ale viac objektivnosti, zaviest aj nejake hlasovanie apod. Potom by to mozno zacal niekto brat vazne…
    Neprehladne podmienky… Ake su podmienky dostat sa do tvojho zoznamu? Moj blog mal 6000-ovu nastevu za 5 dni vdaka jednemu dobre napisanemu clanku, inak ma taku 100-u, kam zaradis moj blog? Medzi top alebo medzi stoveckarov? Beries statistiky posledneho mesiaca alebo celorocne? Stacia ti hocijake statistiky? Statistiky hosting providera ukazuju 3-nasobnu navstevnost oproti analytics. atd.
    Vybrat si z brucha (skoro z brucha) nejakych par blogov a oznacit ich ako top… iba nastves tych, co maju vacsiu navstevnost a nedostali sa tam, pretoze ich nepoznas.
    A este k tomu som si vsimol, ze si stiahol jeden negativny komentar, ktory bol ale celkom opodstatneny. Ak som dobre cital podmienky komentovania, nie je tma napisane, ze s tebou musi suhlasit. To sa nerobi!
    tybi – blog.seochat.sk

  6. rony píše:

    [5] su to len prepisane DVA moje clanky spred par mesiacov.
    na ostatne otazky najdes odpoved, ked si znovu precitas poslednu vetu clanku (zacina PS:).
    Stiahnuty komentar nebol opodstatneny, vychadzal z neznalosti okolnosti a dalsich suvislosti, takze napadal neopravnene, snazil sa vyvolat dojem nepravdivymi tvrdeniami.

  7. rony píše:

    pre istotu, aby mily citatel nemusel vyvinut viac aktivity ako je schopny, ten text sem kopirujem:
    „bloggerskú elitu zostavili čitatelia spravodaja v roku 2007: „hľadajte v Google.“:http://www.google.com/search?q=elita+spravodaj | pripomienky a zmeny k tejto zostave posielajte editorovi | editor nebol vymenovaný – ak máš pripomienky, asi máš aj chuť byť editorom“

  8. rony píše:

    [8] pre tých, ktorým nestačilo PS, nestačil text zobrazený po kliknutí na pripomienky, nestačil komentar [6] ani [7] uvádzam odkazy na dotyčné dva články :-)
    * „Slovenská bloggerská elita“:http://spravodaj.madaj.net/view.php/2007/04-slovenska-bloggerska-elita
    * „Slovenská bloggerská elita II.“:http://spravodaj.madaj.net/view.php/2007/04-slovenska-bloggerska-elita-ii
    Myslím, že po ich prečítaní bude jasnejšie v otázkach:
    * ako to vzniklo
    * ako sa tam kto dostal
    * prečo sa tam dostal
    * ako sa to bude vyvíjať
    * kto to bude vyvíjať
    * akú to má hodnotu
    :-)

  9. tybi píše:

    Ďakujem… :)
    Možno by si z toho mohol urobiť jeden celý projekt. Blogy sa milujú niekde umiestňovať :).
    tybi – blog.seochat.sk

  10. rony píše:

    [9] nemohol. nechce sa mi.
    poslite mi zazipovane skripty, zrozumitelny navod na rozbehanie, prisposobeny design tomu, co tam vidite a vec je vybavena.
    moze to vediet, vsetko, co chcete po mne, aby to vedelo.
    akonahle NIKTO nema taketo riesenie, vsetky „napady“ co by to keby to ako by to si zapisujte. Pretoze vsetky tieto napady mam aj ja :-)

  11. Piki píše:

    tybi, niektorých to nenaštve, ale vyprovokuje k lepšej kvalite. A niektorých naopak rozčuľuje, keď v komentároch číta dookola to isté a tých istých 20 znakov.

  12. tybi píše:

    Piki… Patrím medzi tých prvých. Zamyslel by som sa nad tým, či by som niečo nemal vylepšiť, keď je tu toľko „blbých“, ktorí neporozumeli. Rony, kombinuje tieto dva prístupy, najprv sa naštve a potom pridá komentár pre „idiotov“ do pripomienok na elita.3edene.info :).
    Rony… zjavne vieš najlepšie čo a ako. Prepáč, že som vôbec komentoval a chcel ti radiť. Ver mi, už sa to nestane :).

  13. rony píše:

    tybi: ja nechcem ani vediet. stale nerozumies mojmu postoju:
    1. nemam cas sa venovat tomu, aby bola ta stranka dokonala, plna hlasovacich tlacitok, pridavania navrhov, editovania zaznamov, automatov na vyhodnocovanie…
    2. takze ak na to nemam cas, vsetky navrhy a rady su mi zbytocne, pretoze sam viem, ze by to tak bolo pekne.
    3. ak teda existuju predstavy ako by to mohlo byt, potom sa musi najst niekto, kto ich kompletne realizuje a doda mi hotove riesenie
    4. ten niekto, kto bude pocuvat pripomienky, teda nechcem byt ja :-) a preto ma pripomienky moc nezaujimaju pretoze: a) vacsina napadla aj mna, b) su urcene tomu, kto by taky system chcel urobit
    5. takze zhrnute: stranka je urobena tak ako je urobena a nebude sa nijako menit
    Nie som nastvany, len sa mi zda, ze strucnu poznamku vela ludi chape ako vyzvu, aby konali presne proti nej. Cize ak ziadam, aby mi neposielali pripomienky, tak ich hufne posielaju.
    tybi ty si z nich este ten najkorektnejsi a najslusnejsi. ale za tych par dni som uz dostal aj ultimativne pripomienky, ktorych autori su proste ignoranti a celkom zjavne su zvyknuti stracat cas inym ludom, cize su adhoc neschopni a lenivi cokolvek urobit sami a cakaju, ze to urobim ja, v tych svojich predstavach idealneho sveta, kde oni iba „komentuju a pripominaju“ a druhi su povinni podla toho makat.
    Nie. Tomuto som sa prave chcel vyhnut.
    Takze moje posledne slovo:
    Je mi u riti, ci ma ktokolvek akukolvek poznamku k danej stranke a seriem na nu dovtedy kym jej autor nedoda hotove riesenie, ktore zmeni stranku podla jeho poziadaviek. A ja to riesenie podla jeho navodu iba nainstalujem.
    Ak nie je nieco jasne v tomto mojom postoji, prosim pytajte sa tak, aby som mohol byt v odpovedi co najstrucnejsi a nemusel si domyslat ako myslite tie vase „patslovne pripomienky“.