Wii: Bomberman Blast

Pre Wii sa vo Wii Shope (nakup menších hier priamo z Wii) objavil Bomberman Blast. Trochu v očakávaní, či bude zodpovedať originálu som obetoval tisíc bodov (asi 250 korún?) a už ju mám nejaký ten týždeň v konzole.
V prvom rade, nejde o originál. Herná plocha je v perspektíve, grafika je iná atď. Vyvažuje to však hranie po internete s viac živými hráčmi, kde sa však neuplatní nikto pomalší.

Hranie po sieti je pre mňa debakel za debaklom :-) Obvykle sa v osmici (max. 8 hráčov) objavi nejaký Speedy Gonzales a vymetie tam so všetkými. Na občasné vyklepanie zvyškov zúrivosti je to výborná vec. S dvomi hráčmi za jednou konzolou je tiež možné zúčastniť sa jednej hry, takže príležitostné návštevy si môžu zahrať nielen navzájom ale aj s pridaním hráčov z celého sveta.
Wii má v obývačke už aj Tomáš Bella :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

15 komentárov

  1. jklmn píše:

    my v praci sa teraz odreagovavame pri tiger woods pga tour. oproti golfu z wii sports, co bola ku konzoli, je to masakralny rozdiel, vydrzi nam to hodne dlhu dobu. z nfs pro street sme boli sklamani, hlavne koli ovladacu, nakolko klasicky nintendo s dvoma joystickmi sa pre tuto hru neda pouzit (na co sme prisli az nasledne po kupe, mantaci). ten wii shop ti funguje normalne bez akehokolvek hacku?

  2. rony píše:

    [1] Ja som Wii nehackoval :-) proste som si dal region UK a frcim :-) Nasiel som kdesi navod ako si spravit ucet na akomsi webe. Jedine, ze naozaj frcim v regione UK, pretoze som hned zistil, ze ma to v niektorych veciach odmieta. z WiiShopu kupujem priamo – kupovat tu v SK pointy je blbost.

  3. FrozenDog píše:

    Tak TOTO vyzerá geniálne. Podarilo sa ti nasadiť mi do hlavy poriadneho chrobáka… Bombu na teba! :)

  4. rony píše:

    [3] ja som dlhe roky nevedel pochopit preco a naco konzolu len na hry. Wii je dobry kompromis medzi cenou a prirodzenym odporom :-)
    zober to tak, ze som este nekupil ziadnu drahu hru a cez internet som kupoval iba za Points priamo z konzoly asi 5 hier dohromady ani nie za 2 tisicky.
    Kazda z nich ma drzala dlhe tyzdne, samozrejme som siel po obdobach hier este zo ZX Spectra a stare DOS hry – cize odrazanie lopticky (Arkanoid) je na Wii genialny (aj ked nema privela miestnosti – po 2 tyzdnoch ich prejdes vsetky), potom take strielanie po tercoch „akoze“ Divoky zapad – dobra hra na postreh, cize mozes sa zlepsovat, potom jazdenie po drahe v pneumatike – ta ma moc nechytila a nakoniec tato prva sietova hra – ta je vyborna, pretoze nenarazis na obmedzenia hry – zivi hraci.
    Chcel som este NFS ale neviem si z tych dvoch vybrat – potrebujem to vidiet – tu by som tiez chcel sietovu – bohvie, ci je. Mam z dealextreme.com nejake doplnky (volantova vlozka, pistolova vlozka pre strielacky).

  5. FrozenDog píše:

    [4] Je super, že na to robia takéto klasické jednoduché hry na odreagovanie. Ja som zistil, že na normálne „veľké“ hry už jednoducho nemám čas. Nechápem, kde som ho kedysi bral.
    Posledná normálna hra, ktorú som si zahral, bola Call of Duty 4. Tá bola krátka a intenzívna, takže som to zvládol. Predtým pár rokov nič (poriadne – aspoň do 25% dĺžky).
    Pozrel som si nejaké videá o Wii a vyzerá to pekne. Zrejme je to dosť orientované na hrateľnosť, čo by mi vyhovovalo.
    Ako som napísal – chrobák v hlave :)

  6. rony píše:

    [5] ja si myslim, ze ak ta konzola je pod 10 tisic korun, tak to tak neboli pri nakupe ;-) Je pravda, ze Wii nema taky vyber hier ako PS konzoly. Najzaujimavejsi je ten ovladac – ked uz nic ine, tak to ta uchvati :-)
    Ja som to kupoval prave na to, ze si chcem na polhodinku nieco pustit a trochu sa zahrat. Plus mam este pre navstevy dalsi ovladac, takze si mozeme chvilku odskusat spolocne nejake hry :-)

  7. jklmn píše:

    tak som kupil vcera super maria, ty kokos ake retro kockovane!!! ale sak na hratelnosti to neubera ;)

  8. rony píše:

    [7] ja som si z tych starych hier co su vo Wii virtualizovane, kupil iba jednu (tiez Bomberman) ale som skor sklamany. Preto sa orientujem iba na tu ponuku nativnych hier.

  9. FrozenDog píše:

    A ako to vlastne funguje s tými „pointami“? Ako (a kde) sa dajú kupovať?

  10. rony píše:

    [9] vytiahnes emboss platobnu kartu a rovno kupis v konzole :-) (predtym je nutne sa „regnut“ na nejakom webe)

  11. jklmn píše:

    [10] len upresnim, karta nemusi byt nutne emboss a nie je treba sa registrovat (akoze vychadzam z toho, ze som sa nikde neregistroval a zaplatil som obyc. kartou)

  12. rony píše:

    [11] platobna karta schopna platieb po internete. Obvykle VISA (klasicka, nie Electron) a pod.
    Ja som sa registroval, pretoze v papieroch som nasiel, ze za to dostanem nejake points ale nepodarilo sa mi ich naimportovat nejako.

  13. jklmn píše:

    [11] nechcem prudit ale mam VISA Electron ;)

  14. rony píše:

    [13] ja ti verim, nebyva to pravidlo, ze Electronka je na platby po internete.

  15. J.P. píše:

    Tiez vsetci vsade spominaju embossku a zatial som nenasiel jedinu vec, kde by electron nesiel. Dobra klasika :)