TV Program 365dní vo verzií 3

Asi najkvalitnejší software pre TV programy televízií šírených v ČR a SR je vo verzií 3.


Verziu 2 by som hodnotil rozporuplne – predošlá verzia bola viac odladená – v dvojke sa často program nevedel rozhodnúť, ktorý deň je aktuálny a samotné GUI programu je od počiatku veľmi svojské. V dvojke takisto chaoticky fungovali upozornenia a čo ma štvalo najviac bolo vyhľadávanie a nastavovanie upozornení – program sa po vyhľadaní pokračovaní seriálov po každom klepnutí na nastavenie upozornenia ešte snažil byť aktívny a zobrazil úplne zbytočný alert s oznámením, že „upozornenie bolo nastavené“. Filtre s automatickým upozorňovaním v dvojke takmer vôbec nefungovali.
Idem teda zariskovať a nainštalujem trojku.
Po stiahnutí a nainštalovaní je nutné znovu vložiť konto vytvorené na 365dni.cz
Prostredie samotného programu sa zlepšilo – už to nevyzerá ako omaľovánka ale skutočná aplikácia. Po pokuse usporiadať si stanice mi však po uložení zmien program skolaboval na Runtime Error 91. Napriek tomu všetko funguje.
Karty s programami sú naďalej usporiadané po 4 a bohužiaľ ich prepínanie je možné iba myšou. Prepínanie sa presnulo na ľavý bok obrazovky. Myslím, že by pomohlo prepínanie tabulátorom.
Zbytočný alert po nastavení upozornenia je preč a ja skáčem radosťou.
Bohužiaľ zmizla možnosť nastaviť si veľkosť písma – nastavoval som si väčšie písmo pre názov programu.
Už od počiatku mi chýba možnosť zobrazenia – čo práve teraz ide (plus dajme tomu, čo ide potom) – na jednej obrazovke pekne prehľadne.
Pri vyhľadaní programov by som chcel už v zozname nájdených nastavovať upozornenie – ušetrím pár klikov – koniec koncov značka s výkričníkom k tomu klikaniu už zvádza :-)
Pre všetkých, čo majú teraz verziu 2 je trojka pokrok a hneď to upgradujte – iná cesta nie je ako sa zbaviť detských chorôb dvojky – nahradiť ich pubertálnym akné je trošku lepšie :-)
Aby ste si nemysleli, že ten program kritizujem: naopak- ide o najkvalitnejší program na program ;-) a proste ho musíte mať.
Súvislosti: popis programu TV program

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. orol píše:

    „Run-time error 429
    ActiveX component can’tcreate object“
    nic nove pod slnkom – ocakaval som to…
    stara dobra BEZPROBLEMOVA v0.9.0.32

  2. mekelle píše:

    pouzival som volakedy staru verziu, potom som prestal…s pozeranim tv:)) skusil som novu verziu tv programu a : run-time error 5 – invalid call or argument…://

  3. rony píše:

    [2] mas pravdu :-( trojka je pekna, len tie chyby :-( sakra.
    u mna je nestabilny systray. ja dufam, ze autori budu mat trosku casu na odladenie.