AdSense dáva reálnu šancu zarobiť aj bezcenným bloggerom

Zavlním si teda aj ja. AdSense oficiálne povolil vložiť si js kód *do stránok písaných v slovenčine.* A hŕ. Má ho aj Spravodaj. A svet čuduj sa, *ono to reálne zarába.*
Na rozdiel od vlniek rôznych systémov, ktoré už boli medializované v menej známych weblogoch viac nadšencov ako profíkov, naozaj stačí iba sa zaregistrovať, vložiť kódy a už prúdia peniaze.
Chcete príklad bezcennej snahy? Napr. systém, kde sa zaregistrujete, stanoví sa vaša „cena“ a vy čakáte na ponuku k napísaniu článku na stanovenú službu či produkt. Bomba. Ibaže tých, čo by chceli je priveľa a tých reálnych ponúk je akosi málo na to, aby *bezcenný blogger* zarobil aj napriek svojej neschopnosti pár chechtákov.
*AdSense sa preto automaticky stane hitom bezcenných weblogov ešte bezcennejších bloggerov.* Umožní totiž aj bez prílišnej inteligencie, skúsennosti dosahovať zisk.
*AdSense dáva bezcennému chudáčikovi pocit, že „za niečo stojí“* keďže jeho stránka odrazu produkuje zisk. Že to, čo na stránkach má je cenené. Veď omylom vznikol aj penicilín. Lenže sa to podarilo inteligentnému človeku, ktorému to „pálilo“. Rozdiel by sa teda našiel.


Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. someone píše:

    bohuzial nemas pravdu…. pretoze pokial nebude pisat blogger kvalitne clanky, ludia tam nebudu mat co robit a stane sa to rodinnym podnikom ala… mami klikni, aj ty oci… a uz som povedal kamaratom aby klikli? Ako som sa uz vyjadril na inom, obavam sa, ze kvalita mnohych blogov pojde vdaka snahe zarobit par korun prudko dole
    (btw. mas hrozne spravene pridavanie komentarov ;) )

  2. rony píše:

    ku komentarom: mas hrozne rozne hrozno. Naznacil som ti niec konkretne? Nie. Ty si nieco naznacil? Nie. Tak sa k nim nevyjadruj. Ak mas vyhrady – konkretne a sem s nimi. Reflektujem na vyhrady a pripomienky. Ale nesmu to byt iba bastardvety.
    Mam pravdu. Naozaj staci pisat s dostatkom relevantnych slov. Inak by nebol najnavstevovanejsi rebricek clankov taky, aky mam napriklad ja.
    V tomto pripade ibe len alen o masu, ktoru nasypes na stranku.
    V malom podnikaju len idioti. Stojim si za tym, ze si v AdSense pridu na svoje aj bezcenni bloggeri.

  3. karel píše:

    hah, vskutku vtipny prispevek. plne odpovida tomu o cem se v nem pise… preju ti bohateho jeziska ze vsech google reklam.

  4. rony píše:

    [3] urazil si sa alebo pochvalujes trefnost ci jedinecnost? :-)
    Moje google reklamy nebudu mat ZIADNY vplyv na mojho jeziska ani jeho bohatost. Dufam, ze rozumies, ked nerozumies, spytas sa, nie je to ponizujuce, nevediet co a ako ma niekto druhy ;-)

  5. Jiří Bureš píše:

    Nevím, jestli jsem něco nepřehlédl, ale máš tady reklamy AdSense? Nikde je nevidím. Plánuješ jejich nasazení? Nebo jsi to zase stáhl?

  6. rony píše:

    [5] Mám na stránke reklamy. Plánujem ich mať do doby, kým nezačnú mojim stránkam škodiť.
    2All: Súhlasil som s ich umiestnením a to je tak všetko, aby sa nejakí vzývatelia kráv nezačali ozývať, že robím niečo iné ako hlásam. Kto pochopil môj príspevok, ten ho pochopil. Kto nie, je mi ľúto :-)

  7. Jiří Bureš píše:

    [6] Reklamy: nic proti ničemu. ;-) Je mi jedno, co máš na svém webu. Jen jsem se chtěl zeptat na další Tvé zkušenosti a nechtěl jsem se ptát na něco, co nepoužíváš (protože to nevidím na této stránce ani na titulce Spravodaja).

  8. rony píše:

    [7] podľa dvoch dní je výsledok vraj uspokojivý ale dôležitý je dlhodobý výsledok, mne je to v princípe jedno – o pár chechtákov záujem nemám, takže ak to bude veľmi úspešné bude to pre mňa mať ten istý výsledok ako „iba uspokojivé“. Nie som asi typický používateľ AdSense pretože nemám v AdSense vlastný účet.

  9. bolek píše:

    „Mám na stránke reklamy. Plánujem ich mať do doby, kým nezačnú mojim stránkam škodiť.“
    no podla mna su na tvojej stranke tie reklamy uz dost velke, skarede a pekne otravne. Nacase zacat rozmyslat o ich vyhodeni;-)